HighEnd hifimessut 15.-17.9.2017 ja Habitare 13.–17.9.2017 alekoodilla lippu 10€

04.08.2022 - 15:23

Pian on se aika vuodesta kun Helsingin messukeskuksessa on Suomen suurin ja monipuolisin laadukkaan äänen- ja kuvantoiston tapahtumakokonaisuus HighEnd Helsinki sekä Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare. Viime vuonna tapahtuma meni ohi omalta osaltani kun tajusin asian pari viikkoa liian myöhään. Tällä kertaa olen menossa tapahtumaan ja laitan vielä jakoon alekoodin millä saa tapahtuman lipun 10€.

Hifimaailman HighEnd Helsinki esite:

http://www.hifimaailma.fi/wp-content/uploads/2017/08/HE_Hki_2017_messuo…

HighEnd Helsinki

Suomen suurin ja monipuolisin laadukkaan äänen- ja kuvantoiston tapahtumakokonaisuus HighEnd Helsinki järjestetään Helsingin Messukeskuksen kongressitiloissa ja Holiday Inn -hotellin tiloissa 15.–17.9.2017. 

http://highendhelsinki.messukeskus.com/

Habitare

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017. Habitare inspiroi, tarjoaa uusia näkökulmia ja ideoita sisustamiseen sekä kurkistaa trendeihin. 

http://habitare.messukeskus.com/

Habitare messulippu hintaan 10

Stockmannin kanta-asiakkaille Habitare tarjoaa messulipun hintaan 10 € (norm. 16/18 €).

Osta lippusi Stockmannin palvelupisteestä, Messukeskuksesta tapahtuma-aikana tai Habitaren verkkosivuilta koodilla HABISTO. Etu on voimassa 1.–17.9.2017.

https://shop.messukeskus.com/catalog/product/view/id/562/

 

Tidal musiikkipalvelulta tuli vähän aika sitten viestiä. Viesti koski hintaa joten ajattelin hinnan nousevan. Päin vastoin hintani nyt tippuu sillä Tidal HIFI Plus tulee jatkossa maksamaan 10.99€ kun olen siitä nyt maksanut 19.99€ kuukaudessa. Tidal siis yhdistää HIFI ja HIFI Plus jäsynyydet maksamaan saman verran eli 10.99€. Minulle tämä tarkoittaa hinnan alennusta kun taas toisille tämä tarkoittaa Plus jäsenyyden saamista eli parempaa musiikin laatua.

Paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki. Monella suomalaisella oli eilen taas PANIIKKI kun lakot alkoivat tänään torstaina ja osalla jo eilen keskiviikkona. Kun ruokakaupat ovat mahdollisesti kiinni pari päivää niin se sai taas paniikin päälle suurimmalle osalle ihmisistä. Kun ruokakauppa on kiinni päivän tai pari niin se saa suomalaiset paniikkiin ja alkavat hamstraamaan tavaraa ja varsinkin paskapaperia. 

Se meni sitten taas tällä viikolla siihen, että olen nyt kahtena päivänä tällä viikolla ja vielä tulen kolmantenakin päivänä käymään aamupäivällä aluksi laskettelemassa ja illalla sitten normaalisti kuntosalille. Tein tätä samaa vuosi sitten ja huomasin sen olevan todella rankkaa mutta syystä tai toisesta päätin sitten jatkaa tätä samaa kaavaa myöskin nyt tänä vuonna. Se täytyy tässä sanoa että laskettelemasssa en ollut viime vuonna enkä tänäkään vuotena tunti tolkulla vaan yleensä siinä parisen tuntia. Jos olisin lasketellut enemmän sanotaanko vähintään kolme tuntia niin sitten asiat voisivat olla eri.

Talvi on suomalaisille vain MINÄ asenteelle omaaville ihmisille kulta aikaa. Tämän näen päivittäin liikenteessä kun toisia ei oteta huomioon yhtään. Kunhan vain minä. Räikeästi punaisia päin ajavat: minulla on kiire ja eihän auto hidastu talvella. Ajetaan keskellä kahta kaistaa vaikka siinä ympärillä olisi riittävästi tilaa: eihän nuo toiset saa minun ohi ajaa. Kiilataan ja ajetaan toisten perässä kiinni vaikka edelle ajava itse pitäisi turva väliä. Kunhan vain minä.

Muistan vielä ajat kun tilasin usein Amazon.comista sekä Amazon.co.uk aktiivisesti ja sitä kautta Black Friday tuli minulle tutuksi ennen sen rantautumista Suomeen. Tuolloin aina tiesi varrota juurikin sitä yhtä päivää ja olla varuilla hyvistä alennuksista. Tuon jälkeen sitten tullit sun muut ovat ajaneet siihen että Amazon.comista ja Amazon.co.uk:sta on liian kallista tilata ja myöskin Black Friday rantautui Suomeen.