Bonusway jos haluat edes hieman hyvityksiä verkkokauppa ostoksistasi

26.02.2018 - 10:59

Bonusway on suomalainen verkkopalvelu, joka maksaa ostohyvitystä käyttäjiensä tekemistä verkkokauppaostoksista. Bonusway on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee vain muistaa kirjautua sisään Bonuswayhin ja klikata verkkokauppaan Bonuswayn kautta ennen ostosten tekemistä. Itse tilauksen teet ihan normaalisti verkkokaupassa kuten ennenkin. Bonuswayn käyttäminen on ilmaista ja helppoa, eikä vaadi kuin pari ylimääräistä klikkausta.

Tällä tavalla Bonusway mainostaa ja kertoo itsestään. Itse olen käyttänyt palvelua ja jonkin aikaa ja täytyy sanoa, että se toimii ihan hyvin. Kuitenkin minulla on ollut tapauksia joissa Bonusway ei ole syystä tai toisesta rekisteröinyt verkkokauppa ostosta vaikka olen mennyt kyseiseen verkkokauppaan Bonuswayn kautta. En ole näissä tapauksissa en ole jaksanut ottaa asiakaspalveluun yhteyttä ja kysellä tapauksen perään sillä minulle Bonusway on vain plussaa enkä tee ostoksia sen perusteella. Välillä olen jopa unohtanut mennä verkkokauppaan Bonuswayn kautta ja jälkikäteen vasta muistanut asian.

Bonuswaystä ei saa suuria palautuksia jos ajattelet sitä kuinka paljon hyvityksiä olet saamassa verkkokauppa ostoksesta. Tietenkin kaikki riippuu aina siitä millaisilla summilla ja mistä verkkokaupasta olet ostamasta sillä jokaisella verkkokaupalla on oma hyvitysprosentti. Kuitenkin aktiivinen shoppailija saa vuodessa ihan ok summia hyvityksiä ja palvelua kannattaakin käyttää tällöin. Jos teet verkkokauppa ostoksia harvemmin ja pienillä summilla niin noin 3% - 6% palatusprosentilla hyvityksiä ei näin ollen hirveästi kerry. Bonuswayn hyvitys on siis pieni ja vain aktiivinen verkkokauppa shoppailu tai matkojen ostaminen voi antaa "suurempia" hyvityksiä ostoksista. 

Kannattaa myös muistaa, että adblock palvelut estävät helposti Bonuswayn hyvityksen saamisen. Ainakin Chrome-selaimeen on saatavilla plugin mikä osaa kertoa heti sivustolle mentäessä tukeeko sivusto Bonuswaytä. Itse olen vain huomannut sen, että mielestäni on "turvallisempaa" mennä ihan Bonuswayn kautta verkkokauppaa jotta saat ostohyvitykset.

Siirry Bonusway palveluun ja saat ensimmäisestä ostoksesta 10€ hyvityksiä

Minulle piti tulla tänään uusi jääkaappipakastin minkä kävin ostamassa Hulluilta Päiviltä Powerista. Kuljetuksen olisi pitänyt saapua kello 10 - 13 välissä joten olin odottamassa koko päivän kotona ja otin etäpäivän. Mitään ja kuulunut ja näkynyt niinpä otin Power asiakaspalveluun yhteyttä kello 14 kun kuljetuksen olisi pitänyt viimeistään saapua tunti sitten. Muutenkin kuljetuksen piti soittaa vähintään puolituntia ennen kuljetuksen saapumista. Ajattelin aluksi käyttää Power.fi olevaa chat-palvelua mutta päätinkin ihan soittaa Power asiakaspalveluun.

Paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki. Monella suomalaisella oli eilen taas PANIIKKI kun lakot alkoivat tänään torstaina ja osalla jo eilen keskiviikkona. Kun ruokakaupat ovat mahdollisesti kiinni pari päivää niin se sai taas paniikin päälle suurimmalle osalle ihmisistä. Kun ruokakauppa on kiinni päivän tai pari niin se saa suomalaiset paniikkiin ja alkavat hamstraamaan tavaraa ja varsinkin paskapaperia. 

Se meni sitten taas tällä viikolla siihen, että olen nyt kahtena päivänä tällä viikolla ja vielä tulen kolmantenakin päivänä käymään aamupäivällä aluksi laskettelemassa ja illalla sitten normaalisti kuntosalille. Tein tätä samaa vuosi sitten ja huomasin sen olevan todella rankkaa mutta syystä tai toisesta päätin sitten jatkaa tätä samaa kaavaa myöskin nyt tänä vuonna. Se täytyy tässä sanoa että laskettelemasssa en ollut viime vuonna enkä tänäkään vuotena tunti tolkulla vaan yleensä siinä parisen tuntia. Jos olisin lasketellut enemmän sanotaanko vähintään kolme tuntia niin sitten asiat voisivat olla eri.

Talvi on suomalaisille vain MINÄ asenteelle omaaville ihmisille kulta aikaa. Tämän näen päivittäin liikenteessä kun toisia ei oteta huomioon yhtään. Kunhan vain minä. Räikeästi punaisia päin ajavat: minulla on kiire ja eihän auto hidastu talvella. Ajetaan keskellä kahta kaistaa vaikka siinä ympärillä olisi riittävästi tilaa: eihän nuo toiset saa minun ohi ajaa. Kiilataan ja ajetaan toisten perässä kiinni vaikka edelle ajava itse pitäisi turva väliä. Kunhan vain minä.

Muistan vielä ajat kun tilasin usein Amazon.comista sekä Amazon.co.uk aktiivisesti ja sitä kautta Black Friday tuli minulle tutuksi ennen sen rantautumista Suomeen. Tuolloin aina tiesi varrota juurikin sitä yhtä päivää ja olla varuilla hyvistä alennuksista. Tuon jälkeen sitten tullit sun muut ovat ajaneet siihen että Amazon.comista ja Amazon.co.uk:sta on liian kallista tilata ja myöskin Black Friday rantautui Suomeen.