PTVGYM Turku kokemuksia

27.08.2022 - 16:10

Eilen perjantaina tuli käytyä ja kokeiltua PTVGYM Turku missä olisin käynyt jo noin vuosi sitten mutta silloin kuntosali ei ollut vielä auennut. Olin muutamalta ihmiseltä kuullut hyviä kokemuksia PTVGYM Turusta ketkä siellä olivat käyneet joten sen pohjalta oli pieni "hype" päällä. Aktivoiduin tämän vuoden puolella käymään pari kertaa viikossa Pitäjänmäen PTVGYM:llä eli PTVGYM:it ovat tulleet tutuiksi ja tuossa nelisen viikkoa sitten kävin ensimmäistä kertaa PTVGYM Seinäjoki. PTVGYM Seinäjoki kokemuksia löytyy täältä ja nyt on vuorossa PTVGYM Turku kokemuksia.

PTVGYM Seinäjoki ja PTVGYM Turku kokemuksia yhdistää se, että kummallakin kerralla olin kuskaamassa äitiäni konserttiin niin minulle jäi kolmisen tuntia aikaa tapettavaksi. Molemmilla kerroilla en tutustunut paikkoihin entuudestaan vaan kun olin jättänyt äitini konserttiin niin katsoin netistä PTVGYM:in osoitteen ja laitoin sen navigaattoriin. Siinä missä PTVGYM Seinäjoki toi minut suoraan PTVGYM:in pihaan niin Turun kanssa päädyin hieman väärään paikkaan kun parkkipaikoille pääsi seuraavasta risteyksestä. Normaaliin tapaan en siis mennyt paniikkiin vaan katsoin rauhallisen paikan, avasin kartan ja katsoin mihin piti mennä. Huomasin tosiaan, että minun pitäisi mennä seuraavasta risteyksestä niin pääsisin oikeaan paikkaan.

Näin tein ja menin kohti seuraavaa risteystä. Sieltä sitten yritin suunnata kohta PTVGYM:iä kun mitään lappuja tai PTVGYM:in logoa näkynyt. Varmaan edessäni oleva etsi samaa paikkaa kun ajeli edessä niin hiljaa eikä oikein tiennyt mihin ajaa. He myös kyllä menivät samaan suuntaan ja kävelivät edeltä kuin minä mutta jäivät ulos tupakille. Suuntasin risteyksestä siis kyllä oikeaan suuntaan ja lopulta näin pienen PTVGYM:in logon. Normaalisti sitten ajoin ja etsin parkkipaikkaa lähempää mutta kun olin kävellyt lähemmäksi paikkaa mitä kyltit osoittivat niin PTVGYM:in ovella ja portaissa oli merkintä parkkipaikoista. Olin sitten parkkeerannu väärään paikkaan niin menin siirtämään auton ihan varmuuden vuoksi.

No lopulta kun olin löytänyt perille niin muuten PTVGYM Turku oli lähempänä PTVGYM Seinäjokea kuin PTVGYM Pitäjänmäkeä. Lähinnä siltä osin, että PTVGYM Pitäjänmäki on suhteessa niin paljon pimeämpi kuin Turku ja Seinäjoki sekä myöskin Pitäjänmäen pukuhuone on erilaisempi. Muutoinhan PTVGYM:it ovat lähestulkoon samanlaisia ja jos olet käynyt yhdellä PTVGYM:llä niin tiedät kyllä mitä odottaa toiselta.

Tein tällä kertaa PTVGYM Turussa selkätreenin eli maastavedon kun PTVGYM:n Seinäjoella tein jalkatreenin eli kyykky treenin. Turun PTVGYM:llä oli ketjut mitä Seinäjoella ei ollut mutta nämä ketjut erosivat Pitäjänmäen vastaavista siinä mielessä, että en oikein osannut niitä laittaa. En nyt ole vielä niin paljon ketjuilla tehnyt että osaisin niitä eri tavoilla laittaa. Tämä ei nyt kuitenkaan haitannut sillä päätin tehdä ihan normaalia maastavetoa ilman ketjuja kun se ei ole oikein nyt sujunut muutenkaan. Sen huomasin, että Turun PTVGYM:llä ei ollut mitään boxeja tai korokkeita eli korokkeita ei voi käyttää sekä Pitäjänmäellä olevat "laatat" puuttuivat myös. Nyt en muista ulkoa oliko Seinäjoella korokkeita?

Muutoin kun Turun PTVGYM taitaa tällä hetkellä olla ainakin isoimpia niin se kyllä näkyi. Laitteiden välillä oli tilaa, vapaapainoalueella oli tilaa sekä yleisesti eri laitteita oli paljon. Paljon enemmän kuin Seinäjoella ja vielä enemmän mitä Pitäjänmäellä. Myöskin sellaisen asian huomasin kun tein usealla selkälaitteella minkä jälkeen katsoin hieman enemmän ympärilleni, että vaikka laitteet näyttivät päällepäin samoilta kuin Pitäjänmäellä niin ne olivat "parannettuja" versioita. Esimerkiksi tuettu t-soutu laite näytti samalle mutta oli ihan eri käyttää eli tanko oli helpompi ottaa ja laittaa takaisin paikoilleen eikä tarvinnut niin hirveästi vääntää ja kääntää. Myöskin yleisesti asennot ja jalkatuet olivat paremmat niissä laitteissa mitä käytin eli ilmeisesti Pitäjänmäen ja Turun salien aukeamisten välissä laitteita on HC Pro:n puolella parannettu?

PTVGYM Turku oli parempi kuin PTVGYM Seinäjoki ja puolestaan PTVGYM Seinäjoki oli parempi kuin PTVGYM Pitäjänmäki.

Pääsiäisen aikaan huomasin painon hieman nousseen tai ainakin tulleen pöhötystä. Huomasin tämän kyllä muutenkin mutta viimeistään aina kuntosalilla kun laitoin salivyötä päälle. Salivyön laittaminen oli hieman tuskaisempaa kuin mitä se oli ollut eikä vyön alle jäänyt niin sanotusti väliä. Normaalisti salivyö on tuntunut jämäkältä vaikka kropan ja vyön väliin on jäänyt hieman väliä. Tuolloin pääsiäisen tienoilla non ei ollut sillä hyvä että sain salivyön päälle sen nykyisissä säädöissä. Salivyön säätöjä en lähtenyt muuttamaan eikä niitä ollut tarve myöskään muuttaa.

En tiedä miksi sain maanantaina päähän piston mikä oikeastaan siitä lähtien aina jatkui keskiviikko iltaan saakka. Ehkä halusin jotain erilaisuutta treeniin? Ehkä minua ei normaaliin tapaan taas kiinnostanut maanantaina lähisalilla? Kuka tietää mitä päässäni liikkui maanantaina kun tein maastaveto treeniä mutta en kuitenkaan sitä etukäteen miettinyt enkä suunnitellut kuten en oikeastaan mitään treeniä. Maanantain innoittama tein saman sitten tiistaina penkkitreenissä ja keskiviikkoa kyykkytreenissä.

Eilen lauantaina tuli käytyä normaaliin tapaan PTVGYM:llä tekemässä jalkatreenin tai oikeastaan kyykky treeni ketjuilla. Tämän viikkoinen oli toisinto viime viikosta kun perjantaina kävin tekemässä maastaveto treenin ketjuilla Vantaan Loaded:lla ja lauantaina kyykky treeni ketjuilla PTVGYM:llä. Treenit olivat aikalailla myös identtisiä keskenään jos treenejä vertaa painoilla. Kuitenkin sillä erolla että viime viikolla epäonnistuin Vantaan Loaded:lla ja tällä viikolla PTVGYM:llä.

Viime viikon perjantaina kävin tekemässä maastaveto & selkätreenin Vantaan Loaded:lla ja samalla päätin tulevani seuraavalla viikolla uudestaan. Viikolla sitten mietin että olisiko käynti taas perjantaina vai olisiko nyt vuorossa lauantai? Perjantaina tekisin taas selkätreenin kun taas sitten lauantaina jalkatreenin. Jossain vaiheessa viikkoa päätin että voisin mennä perjantaina PTVGYM:lle tekemään selkätreenin ja lauantaina sitten Vantaan Loaded:lle jalkatreenin.

Eilen lauantaina kävin tekemässä jalkatreenin normaaliin tapaan PTVGYM:llä. Oli kyllä mukavaa vaihtelua kun olin edellisenä päivänä oli perjantaina käynyt Vantaan Loaded:lla tekemässä maastaveto treenin ja nyt lauantaina PTVGYM:llä jalkatreenin. En taaskaan oikein tiennyt mitä odottaa treeniltä. Perjantaina maastaveto meni hyvin Vantaan Loaded:lla vaikka lopulta epäonnistuin saamaan 270kg plus ketjut. En oikein tiennyt miten edellisen päivän maastaveto vaikutti

Eilen perjantaina tuli käytyä pitkästä aikaa Vantaan Loaded:lla. Minun on ollut tarkoitus käydä Vantaan Loaded:lla jo aikaisemmin mutta ei vain ole tullut käytyä mutta tässä on nyt viime kuukausien aikana ollut muuta menoa. Yksi syy on myös ollut se että kaikki ne kerrat kun Vantaan Loaded:lla olen käynyt niin en ole oikein saanut treenistä irti. En ole vain jotenkin saanut henkistä puolta treeniin mukaan. Minun on ollut erittäin erilaista treenata Vantaan