PTVGYM Seinäjoki kokemuksia

29.08.2022 - 09:18

Eilen lauantaina kävin ensimmäistä kertaa Seinäjoen PTVGYM:llä mikä reissu oli itselläni tiedossa jo jonkin aikaa. Samalla tämä oli toinen ja ensimmäinen PTVGYM Pitäjänmäen lisäksi. Lauantai-ilta oli ainakin rauhallinen hetki ajaa Seinäjoella kohti PTVGYM:iä sillä ajoin vain navigaattorin varassa niin siinä oli kuitenkin sitten rauhallista ajaa ja katsella mihin olin menossa. Seinäjoen PTVGYM:lle oli helppo mennä ja PTVGYM:n logot paistoivat hyvin salin seinästä tielle niin tiesin ainakin olevani oikeassa paikassa.

PTVGYM Seinäjoki kokemuksia

Se, että olen nyt käynyt Pitäjänmäen PTVGYM:llä niin helpotti yleisesti muita asioita kuten sisälle meno mutta sisällä piti katsoa missä oli pukuhuoneet ym ym. Kuitenkin Seinäjoen PTVGYM on siinä mielessä aika paljon helpompi kuin Pitäjänmäen PTVGYM, että pukuhuoneet ovat ulko-ovesta lähes suoraan edessä ja selvästi merkitty. Myöskin pidin pukuhuoneesta enemmän kuin mitä Pitäjänmäen vastaava sillä se oli paljon siistimpi eikä niin tympeä. Pukuhuoneessa oli muutamia lukollisia kaappeja joita pystyi laittamaan lukkoon siinä olleella avaimella.

Itse sali oli valoisampi ja tilavampi kuin Pitäjänmäen pimeä ja ahtaan oloinen tila. Sali oli käytännössä jaettu kolmeen osaan: laitteet, "cardio kerros" sekä vapaapainoalue mikä oli seinän takana. Muutoin laitteet ja asiat olivat aikalailla samat kuin Pitäjänmäellä paitsi räkit olivat hieman eri turvarautoineen sekä yksi kaksi laitetta oli enemmän tai eri. Pääsääntöisesti muutoin aikalailla sama meno eikä treenaaminen tuntunut erilaiselta kuin mihin oli Pitäjänmäellä tottunut. Ei siis ollut mitään hakemista laitteiden kanssa eli niiden kanssa tiesi mitä odottaa.

Negatiivisena asiana ensimmäisenä täytyy sanoa, että salilla ei ollut ketjuja. Olin siinä uskossa, että siellä olisi kun Pitäjänmäellä on niin olin hieman suunnitellut tekeväni kyykkyä ketjuilla. Hyvin nopeasti kyllä huomasin tuon asian niin eipä siinä mitään ja suunnittelin näin ollen treenin kulkua hieman uusiksi. Myöskin painoja oli suhteessa vähemmän niin normi ATX kuin ohkaisempia kisojapainoja mutta ainakaan nyt tuo ei haitannut eikä ollut ongelma. Toinen negatiivinen asia mikä oli kyllä myöskin ajoittain positiivinen asia oli ilmastointi mikä oli paljon parempi kuin Pitäjänmäen. Yleisesti ilmanlaatu ja ilma oli parempi mutta varsinkin laitepuolella treenin lopussa tuntui olevan jopa kylmä. En sitten alkanut ottamaan selvää pystyikö tuohon vaikuttamaan eli olisiko salin puolella ollut jotain ilman säätöjä?

PTVGYM Seinäjoki kokemuksia

Lyhyesti sanottuna Seinäjoen PTVGYM oli aikalailla mitä siltä odotin. Ei nyt mikään hirveän suuri mutta kuitenkin tilavampi kuin Pitäjänmäen PTVGYM. Ainakaan lauantai-iltana ei ollut mitään tungosta ja mitä hieman juttelin jonkun kanssa niin ilmeisesti ei ole ihan niin suosittu / ruuhkainen muutoinkaan. Sitä hieman ihmettelen sillä puitteet ovat hyvät ja olisin todella tyytyväinen jos Espoosta löytyisi edes tuollainen. Eikö Seinäjoelta löydy treenaajia vai käykö ne muualla? Mielestäni ainakin salille oli helppo mennä eikä Seinäjoki kuitenkaan ihan niin suuri ole että aikaa salille menemiseen mene niin paljoa?

PTVGYM Seinäjoki kokemuksia

Päivitystä: PTVGYM Turku kokemuksia

Neljä viikko tästä PTVGYM Seinäjoki käynnistä tuli myös käytyä PTVGYM Turussa mistä myös kirjoitin omia PTVGYM Turku kokemuksia.