Haisevan ihmisen takia jouduin muuttamaan treeniä

08.02.2024 - 09:05

Kirjoittelin tuossa vähän aika sitten kuinka toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalilla ja täytyy kyllä taas hieman kertoa eilisestä. Sama ihminen oli taas kyseessä mistä tuo kyseinen toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalille sai alkunsa. Ensinnäkin tällä viikolla maanantaina kuntosalilla niin menin räkkivedon tekemisen jälkeen yläkertaan niin tietenkin tämä kyseinen ihminen tuli jostain pukuhuoneesta / wc:stä juuri siihen minun eteeni portaisiin. Halusin suosiolla jättää hieman eroa häneen etten nyt ihan perässä kävellyt portaita mutta siitäkin huolimatta vaikka kävelin perässä niin haju oli valtaisa. Siis kun ihminen kävelee portaita toiseen kerrokseen ja niihin portaisiin jää hetkeksi sellainen yököttävältä haiseva hajuvana minkä läpi pitää mennä niin ei se mukavaa ole.

No eilen keskiviikkona kun olin tekemässä jalkatreeniä niin kyykyn jälkeen menin ensiksi tekemään etureisi koukistuslaitetta. Tämän jälkeen olisin halunnut tehdä rakareidet maaten laitetta mutta en kyllä mennyt siihen sillä kyseinen äijä oli ollut siinä sillä aikaa kun tein etureisilaitetta. En kyllä siis uskaltanut mennä takareidet maaten laitteelle sen jälkeen kun kyseinen äijä oli siinä hakannut pakkaa. Menin siis ihan suosiolla takareidet istuen laitteelle vaikka olisin halunnut hieman vaihtelua tekemällä takareidet maaten laitetta.

Siinä sitte kun tein takareidet istuen laitetta ja minulla taisi olla yksi tai kaksi sarjaa siinä vielä tekemättä niin kyseinen äijähän sitten käveli siitä minun ohitseni ja vaikka yritin olla hengittämättä tovin niin en vain pystynyt niin pitkään. Heti kun aloin hengittämään niin mieleni teki huutaa hyi vittu. Vaikka jamppa oli jo mennyt siitä alakertaan niin se hajupilvi jäi vain leiailemaan siihen kohtaan hetkeksi. Ihan samanlainen hajupilvi kuin naisten parfyymit tai muut voimakkaan hajusteet mikä jäävät leijumaan ilmaan vaikka henkilö on jo mennyt siitä pois.

Sitten jos palataan vielä maanantain treeniin niin kun olin saanut treenin valmiiksi ja menin pukuhuoneeseen niin tämä äijä oli viikannut hienosti vaatteensa kaapin viereen pukuhuoneessa. Ei siinä normaalisti mitään mutta kun koko pukuhuoneen väli haisi sen jälkeen ja varsinkin se kohta missä ne vaatteet olivat. Eilen puolestaan kauhistuin kun menin treenin jälkeen pukuhuoneeseen ja huomasin äijän olevan viereisessä kaapissa. Hän oli tullut jokin aika sitten suihkusta mutta se haju oli vain vieläkin päällä. yritin siinä sitten mahdollisimman nopeasti saada vaatteet pois ja mennä suihkuun.

Tämän viikon keskiviikkona onnistuin viimein siinä mitä jouluna parin viikon ajan metsästin. Tälläkin kertaa en oikein siihen uskonut sillä maanantaina oli Super bowl yö ja pääsin viimein illalla vasta nukkumaan. Maanantaina sain kyllä penkissä tehtyä 200kg painoilla mutta muuten en oikein jaksanut tehdä muuta. Tiistaina oli vuorossa sitten laskettelua ja normaaliin tapaan olin todella väsynyt. Näin ollen keskiviikkona ei ollut mikään paras päivä lähteä tekemään kyykky treeniä näin unen ja palautuksen kannalta.

Tällä viikolla tuli taas käytyä pari kertaa laskettelemassa Ellivuoressa. Tämän viikon suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan kun en ollut ihan varma minä päivänä tulen ja minä päivänä tulen lähtemään. Alunperin minun oli tarkoitus tulla viime viikon torstaina mutta päädyin lopulta tulemaan sunnuntaina mikä oli yhdessä vaiheessa se suunnitelma. Myöskin jossain vaiheessa mietin lauantaina tulemista mutta siinä vaiheessa kun mietin lauantaita niin sunnuntai kuulosti paljon paremmalle. Minulla oli siis "normaaliin" tapaan hieman erilaisia suunnitelmia milloin tulen ja milloin lähden.

Eilen kun tulin PTVGYM:ltä niin jollain Audilla oli taas kiire mutta eipä se yllätä. Ensiksi hän meni minun ohi työmaa-alueella missä oli 30km/h rajoitus ajamalla 60-70km/h. Eipä mennyt kauaa kun kuitenkin pian ajoin hänen perässään kun hän joutuin ajamaan jonkun perässä hiljaa. Eipä siis auttanut hänen ylinopeutensa yhtään mitään. Lopulta hän sitten kääntyi samasta risteyksestä kun minä ja tuli samaan parkkihalliin.

Perjantaina kun bussit ei ilmeiseti kulkenut niin PTVGYM:llä ei teinejä illalla näkynyt ja muutenkin perjantai-ilta oli muutenkin rauhallisempi kuin normaalisti. Oli kyllä ihan mukava olla PTVGYM:llä kun sitä huutoa ja varsinkaan vitun huutamista ei kuulunut. Lauantai-iltana huomasi että bussit olivat taas kulkeneet ja teinit olivat palanneet PTVGYM:lle. Tämän huomasi siis siitä että roskikset ja niiden vierustat olivat täynnä tyhjiä energiajuomia sekä laitteet ja painot olivat ihan sekaisin.

Tänään tuli Instagramista jonkun mielenkiintoinen ja oikeaa asiaa sisältävä story minulle vastaan. Tuo kyseinen story kyllä sopii sopivasti siihen mitä taas kuulee kuntosalin pukuhuoneessa kun kuulee ihmisten puhuvan keskenään. Yleisesti varsinkin teinien suusta kuulee sitä että he eivät syö yleisesti ja vanhemmilta ihmisiltä kuulee yleisesti vain sitä että lounasbuffetissa vedetään ruokaa koko rahan edestä liikaa. Mistä siis tuo Instagram story kertoi mihin tässä viittaan? 

Eilen sain taas todistaa ego treenaamista kun jalkaprässiin oli ladottu kaikki painot mitä vain jalkaprässin läheltä oli saatavilla. Painot eivät riittäneet edes yhteen riviin vaan painoja oli sitten laitettu kahdelle riville eli kai siinä sitten oli joku 500kg tai jopa enemmän. En yhtään tiedä kun en ole tehnyt jalkaprässiä vuosiin ja silloinkin kun olen niin ihan maksimissaan jotain 400kg. Yleisesti jalkaprässissä tein 200kg - 300kg painoilla kun haluan pitää kontrollin, pysäytyksen alhaalla sekä vähintään sen kaksikymmentä toistoa per sarja ellei kyykyn lämmittelyssä tehtyä jalkaprässiä lasketa missä tein aikoinaan kymmenen toistoa per painot.