Takaisin epäonnistumisien pariin maastaveto treeniä ketjuilla

13.11.2022 - 21:02

Eilen lauantaina tuli käytyä "pitkästä" aikaa käytyä PTVGYM:llä eli ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon. Yksi viikko minulta oli täysi tauko treeneistä ja kun tänä perjantaina en poikkeuksellisesti käynyt PTVGYM:llä niin eilen lauantaina kerta oli ensimmäinen kerta kahteen viikkoon. Perjantaina tein muutenkin poikkeuksellisesti penkki treenin vaikka niitäkin on tullut tehtyä perjantaisin niin tämän johdosta mietin myös mitä teen lauantaina? Tällä viikolla tein muutoinkin poikkeuksellisesti treenejä niin nyt oli sitten ihan hyvä vieläkin muutella asioita.

Normaalisti olen käynyt tekemässä lauantaisin kyykky treenin ketjuilla PTVGYM:llä mutta tällä kertaa vuorossa olikin sitten maastavetotreeni. Päätin samalla että teen sitten maanantaina kyykky treenin enkä selkätreeniä räkkivedoilla kuten normaalisti olen nyt tehnyt. Olen kyllä peräkkäisinä päivinä tai lähelle sitä kuten nyt olisi tullut lauantaina selkätreeni maastavedolla ja maanantaina selkätreeni räkkivedoilla tehnyt mutta voin ihan hyvin muutella treenien päiviä. Ihan vain sen suhteen ettei nyt heti tauon ja flunssan jälkeen tule rasitettua selkää liikaa.

Perjantaina tein ensimmäisen treenin "täysillä" tehoilla tai ainakin siis yritin ilman löysäilyjä. Tuo ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisin halunnut niin en tiennyt oikein mitä lauantailta olisin odottanut. En kyllä oikein mitään suunnitellutkaan ja vedin treenin ihan lonkalta vaikkakin käytin samanlaista kaavaa kuin viimeksi. Tuo kuitenkin osoittautui virheelliseksi sillä en ollut ihan niin hyvässä kunnossa ja menin olisi pitänyt pysyttäytyä pienemmissä painoissa. Kuitenkin jos ei edes kokeile niin ei voi saadakkaan?

Päädyin epäonnistumaan 260kg painoilla plus ketjut mihin nousin suoraan 220kg painoista plus ketjut ja näin ei olisi pitänyt tehdä. Ensinnäkin 220kg plus ketjut ei tuntunut niin kevyeltä kuin olisi pitänyt ja tuon jälkeen minun olisi pitänyt tehdä 240kg painoilla plus ketjut tai maksimissaan 250kg plus ketjut. Kuitenkin jostain syystä ajattelin mennä samalla kavalla kuin viimeksi parisen viikkoa sitten mutta tämä oli siis virhe. Tein liian ison nousun 220kg plus ketjujen jälkeen mikä kostautu sillä etten saanut painoja ylös.

Kuitenkin tuon epäonnistumisen jälkeen tein sitten onnistuneen toiston 260kg painoilla ilman ketjuja mitä seurasi vielä kolmen toiston sarja 230kg painoilla plus ketjut. Niin oliko tässä treenissä mitään logiikkaa? Ei, mutta tein sen mitä tein ja tulin huomanneeksi että nyt en ole vielä siinä kunnossa kuin ennen viikon taukoa ja flunssaa. Myöskään kroppa ei ole vielä ihan 100% iskussa mutta tämä oli nyt enemmänkin kropan totuttelua.

Tämän viikon keskiviikkona onnistuin viimein siinä mitä jouluna parin viikon ajan metsästin. Tälläkin kertaa en oikein siihen uskonut sillä maanantaina oli Super bowl yö ja pääsin viimein illalla vasta nukkumaan. Maanantaina sain kyllä penkissä tehtyä 200kg painoilla mutta muuten en oikein jaksanut tehdä muuta. Tiistaina oli vuorossa sitten laskettelua ja normaaliin tapaan olin todella väsynyt. Näin ollen keskiviikkona ei ollut mikään paras päivä lähteä tekemään kyykky treeniä näin unen ja palautuksen kannalta.

Tällä viikolla tuli taas käytyä pari kertaa laskettelemassa Ellivuoressa. Tämän viikon suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan kun en ollut ihan varma minä päivänä tulen ja minä päivänä tulen lähtemään. Alunperin minun oli tarkoitus tulla viime viikon torstaina mutta päädyin lopulta tulemaan sunnuntaina mikä oli yhdessä vaiheessa se suunnitelma. Myöskin jossain vaiheessa mietin lauantaina tulemista mutta siinä vaiheessa kun mietin lauantaita niin sunnuntai kuulosti paljon paremmalle. Minulla oli siis "normaaliin" tapaan hieman erilaisia suunnitelmia milloin tulen ja milloin lähden.

Eilen kun tulin PTVGYM:ltä niin jollain Audilla oli taas kiire mutta eipä se yllätä. Ensiksi hän meni minun ohi työmaa-alueella missä oli 30km/h rajoitus ajamalla 60-70km/h. Eipä mennyt kauaa kun kuitenkin pian ajoin hänen perässään kun hän joutuin ajamaan jonkun perässä hiljaa. Eipä siis auttanut hänen ylinopeutensa yhtään mitään. Lopulta hän sitten kääntyi samasta risteyksestä kun minä ja tuli samaan parkkihalliin.

Kirjoittelin tuossa vähän aika sitten kuinka toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalilla ja täytyy kyllä taas hieman kertoa eilisestä. Sama ihminen oli taas kyseessä mistä tuo kyseinen toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalille sai alkunsa. Ensinnäkin tällä viikolla maanantaina kuntosalilla niin menin räkkivedon tekemisen jälkeen yläkertaan niin tietenkin tämä kyseinen ihminen tuli jostain pukuhuoneesta / wc:stä juuri siihen minun eteeni portaisiin. Halusin suosiolla jättää hieman eroa häneen etten nyt ihan perässä kävellyt portaita mutta siitäkin huolimatta vaikka kävelin perässä niin haju oli valtaisa. Siis kun ihminen kävelee portaita toiseen kerrokseen ja niihin portaisiin jää hetkeksi sellainen yököttävältä haiseva hajuvana minkä läpi pitää mennä niin ei se mukavaa ole.

Perjantaina kun bussit ei ilmeiseti kulkenut niin PTVGYM:llä ei teinejä illalla näkynyt ja muutenkin perjantai-ilta oli muutenkin rauhallisempi kuin normaalisti. Oli kyllä ihan mukava olla PTVGYM:llä kun sitä huutoa ja varsinkaan vitun huutamista ei kuulunut. Lauantai-iltana huomasi että bussit olivat taas kulkeneet ja teinit olivat palanneet PTVGYM:lle. Tämän huomasi siis siitä että roskikset ja niiden vierustat olivat täynnä tyhjiä energiajuomia sekä laitteet ja painot olivat ihan sekaisin.

Tänään tuli Instagramista jonkun mielenkiintoinen ja oikeaa asiaa sisältävä story minulle vastaan. Tuo kyseinen story kyllä sopii sopivasti siihen mitä taas kuulee kuntosalin pukuhuoneessa kun kuulee ihmisten puhuvan keskenään. Yleisesti varsinkin teinien suusta kuulee sitä että he eivät syö yleisesti ja vanhemmilta ihmisiltä kuulee yleisesti vain sitä että lounasbuffetissa vedetään ruokaa koko rahan edestä liikaa. Mistä siis tuo Instagram story kertoi mihin tässä viittaan?