Smartshake DC Comics Reforce Stainless Steel kokemuksia

10.09.2022 - 10:41

Tuossa puolisen toista viikkoa sitten minulle tuli vastaan Instagramissa Smartshake -50% tarjous mainos https://smartshake.com missä ne ovat vieläkin tarjouksessa. Menin sitten ihan mielenkiinnosta klikkaamaan linkkiä ja katsomaan valikoimaa. Täytyy sanoa, että valikoiman koko yllätti minut kun siellä oli erilaisia materiaaleja, värejä sekä teemoja. En ole itse ostanut shakeria vuosikausiin kun vanhoina hyvinä aikoina niitä sai lisäravinne tilauksien yhteydessä ilmaiseksi. Kuitenkin nämä ilmaiset shakerit ovat loppuneet syystä tai toisesta. Shakereita vain joko ostetaan, firmoilla menee huonosti tai firmoilla menee liian hyvin?

Itse olen saanut vuosien saatossa niin paljon shakereita, että minun ei ole tarvinnut niitä ostaa. Kuitenkin kun viime vuosina niitä ei ole saanut niin shakeri varastoni ovat alkaneet loppua. Shakereita on mennyt rikki sillä ihan perus shakerit eivät kyllä kauaa kestä sekä olen antanut vuosien saatossa shakereita tutuille jotka ovat tarvinneet shakerin. Näin ollen shakerini ovat vain alkaneet loppua ja tarve ostaa on kasvanut.

Smartshake DC Comics Reforce Stainless Steel

Minulla oli hieman muutenkin nyt tehdä tuossa puolitoista viikkoa sitten Fitnesstukusta tilaus kun PWO:t olivat tarjouksessa sekä huomasin BCAA:N olevan loppumaan päin. Minun oli tarkoitus selvitä black friday:hin saakka ennen kuin olisin tehnyt "suuren" tilauksen mikä sisältää käytännössä ensi vuoden pillerit ja suuren osan PWO:sta sekä BCAA:sta. Kuitenkin juuri tuo BCAA varastojen vähyys johti siihen, että minun oli vai nyt parempi niitä tilata koska ne olivat tarjouksessa.

Kun olin tekemässä muutenkin Fitnesstukusta tilausta niin kävin katsomassa paljonko siellä nuo Smartshakerit maksoivat. Näin niiden olevan myös sielläkin tarjouksessa vaikka ei tuota samaa -50%. En kuitenkaan jaksanut alkaa tilaamaan Smartshakeja toisesta paikasta kun olin kuitenkin tekemässä Fitnesstukun tilausta. Päätin hyvin nopeasti tilata Reforce Stainless Steel versiot Smartshakesta sillä ajattelin niiden kestävän pitempään. Päädyin sitten tilaamaan DC Comics teemallisia shakereita sillä nuo perus värit ja Fitnesstukun oma logo ei kiinnostanut. Myöskin tarjonta Fitnesstukussa ei ollut ihan sama eikä kaikki ollut tarjouksessa.

Päädyin ostamaan sinisen Teräsmies (Superman) sekä mustan Batman Smartshake DC Comics Reforce Stainless Steel. Ihan vain sen takia etten osannut päättää kumman halusin enemmän sekä ajattelin vaihtelun virkistävän. Välillä voi ottaa sinisen ja välillä mustan. Tämän viikon maanantaina tilaus tuli sitten perille ja hain sen heti töiden jälkeen sillä halusin uuden shakerin käyttöön heti illalla kuntosalilla. Näin viikon kokemuksien jälkeen olen käyttänyt kumpaakin shakeria päivittäin ja toistaiseksi en voi sanoa kuin positiivisia. 

Smartshake Reforce Stainless Steel shakeri tuntuu kestävältä ja jämäkältä eli juuri sen kaltaiselta kuin halusin. Halpojen muovisten shakerien ongelma ainakin minulla on ollut se, että ne alkavat valskaamaan eli vuotamaan. Shakerit piti laittaa todella huolellisesti kiinni mutta siltikin jo sekoituksen aikana shakerit on alkanut valskaamaan tai muuten treenin aikana korkit avautunut itsestään. Näitä ongelmia ei ole ollut Smartshake Reforce Stainless Steel kanssa minkä lisäksi tuntuu sille ettei näitä tule sillä shakerissa ei ole montaa kierrettä korkissa sekä korkki muutenkin tuntuu jämäkälle teräksen ansiosta. Muutenkin korkissa on loistava kantokoukku mitä en kuvista nähnyt joten tuo oli itselleni positiivinen yllätys.

Myöskin teräksen ansiosta juoma pysyy shakerissa kylmänä treenin ajan mitä en tullut ajatelleeksi ennen shakerin ostamista joten tuokin menee osastoon positiivinen yllätys. Muovisissa shakereissa kun juoma alkaa todella nopeasti lämpenemään ja varsikin lämpiminä ilmoina. 

Smartshake DC Comics Reforce Stainless Steel ovat olleet minulle viikon käytön jälkeen tosiaan positiivinen yllätys eli onneksi tulin ostaneeksi kyseisiä shakereita.

https://smartshake.com/

https://www.fitnesstukku.fi/dc-comics-reforce-stainless-steel/11151001R.html

Keskiviikkona oli viikon ensimminen jalkatreeni ja täytyy sanoa että en odottanut kyykyltä sen pahemmin yhtään mitään. Olinhan juuri lauantaina kyykännyt 230kg kaksi toistoa ja 240kg yhden toiston. Kuitenkin kun katsoo viime viikkoa muutenkin niin keskiviikon ensimmäinen kyykky treeni meni heikosti kun sain kaksi kertaa yhden toiston 200kg. Viikon toinen kyykky treeni lauantailta menikin sitten todella hyvin. Tämän pohjalta en sitten tiennyt oikein mitä odottaa mutta olenkin päättänyt että nyt keskityn viemään kyykyn mielummin hyvin alas kuin lähteä hakemaan yli 200kg painoja.

Mennään ajassa taakse päinä vuoteen 2013 jolloin menin juoksemaan ensimmäisen puolimaratonin. Tuohon aikaan juoksin todella paljon ja varsinkin aamuisin sillä kävin yleensä aamulla juoksemassa ja illalla kuntosalilla. Olin jo muutaman vuoden käynyt tosiaan aamulla ennen töihin menoa tai ennen toimistolle menemistä käynyt juoksemassa noin kymmen kilometrin lenkin kolmesta viiteen kertaan viikkoon. Tämän lisäksi menin sitten illalla kuntosalille tekemään ihan normaalisti voimaharjoittelua mikä ei silloin eronnut kyllä yhtään siihen nähden mitä nykyään teen.

Minun oli tarkoitus kirjoittaa eilen tämän viikon penkki treeneistä ja siitä kuinka suosittelen tekemään erilaisia treenejä. Kuitenkin nyt päätin kirjoittaa eilisestä kyykky treenistä ja siitä kuinka tämän viikon ensimmäinen kyykky treeni keskiviikkona ja jälkimmäinen nyt eilen lauantaina erosivat toisistaan. Niin kyllä erosivat myöskin tämän viikon penkki treenit mutta eri tavalla sillä tein viikon molemmat penkki treenit eri tavalla. Voisikin siis olla ehkä parempi että kirjoitan tässä nyt tämän viikon penkki ja kyykky treeneistä mitkä erosivat toisistaan eri syistä.

Eilen maaanantaina tuli käytyä kolmannen kerran Tampereen Loaded:lla treenaamassa kun minun oli alun perin tarkoitus palata kotiin reissulta keskiviikkona. Minulla oli Vammalan kuntosalille yksi kerta jäljellä ja ajattelin sen käyttää tiistaina kun minun oli alun perin tarkoitus palata kotiin keskiviikkona. Kuitenkin kun nyt eletään tiistaita niin olenkin jo takaisin kotona. Taas vaihteeksi suunnitelmat muuttuivat extemporeen ja siinä tiistaiaamuna kun olin herännyt niin lähes saman tien aloin pakkaamaan kamoja kasaan että pääsin lähteen mahdollisimman pian.

Lauantaina kävin tekemässä Tampereen Loaded:lla poikkeuksellisesti rinta- & olkapäätreenin. Tämä oli poikkeuksellinen kahdestakin syystä. Ensinnäkin yleisesti teen lauantaisin jalkatreenin ja toiseksi olen treenannut Tampereen Loaded:lla vain jalkatreenejä sekä selkätreenejä. Siis oikeasti olen käynyt useita kertoja tekemässä Tampereen Loaded:lla treenejä ja olen tehnyt siellä vain joko selkä- tai jalkatreenin. Keskiviikkona kävin tekemässä Tampereen Loaded:lla jalkatreenin kyykyllä, torstaina tein selkätreenin maastavedolla Vammalassa sekä perjantaina kävin Ellivuoressa laskettelemassa. 

Sunnuntai on juuri vaihtumassa maanantaihin kun aloin kirjoittamaan tätä kirjoitusta mitä olen tässä nyt jo suunnitellut kirjoittavani monet illat kuitenkaan saamatta sitä aikaiseksi. Eräällä tapaa tämä tulee olemaan saman asian kirjoittamista mistä olen jo kirjoittanut niin moneen kertaan mutta tämä viikko osoitti jälleen kerran sen että tästä vain pitää kirjoittaa lisää. En tule tällä kirjoittamisella saamaan asiaan mitään korjausta vaikka kyllä haluaisinkin mutta kuitenkin haluan täällä nyt taas purkaa ajatuksiani koska olen näistä asioista jo niin moneen kertaan ja vuoteen puhunut.