HyperX Cloud Revolver S 7.1 pelikuulokkeet -20% kuten myös muita pelitarvikkeita (piilomainontaa)

17.10.2020 - 14:36

Oli tuossa muutamia viikkoja sitten kun minulle tuli vastaan HyperX Cloud Revolver S pelikuuloke "arvostelu" ihan vain kun seuraan yhtä Youtube kanavaa. Katsoin videon mutta en oikein reagoinut siihen muutoin kuin menemällä tarkastelemaan HyperX Cloud Revolver S pelikuulokkeiden hintaa. Nyt kuitenkin olen hieman miettinyt pitäisikö minun sittenkin ostaa jotkin uudet kuulokkeet pelaamista varten ihan Nintendo Switch:n kannalta kun siinä ei ole tueka bluetooth-kuulokkeille ja näin ollen Beats Studio Wireless-kuulokkeet eivät oikein hyödynnä tässä tapauksessa. Tietenkin Beats Studio Wireless-kuulokkeet saa kiinni kyllä johdolla mutta koko juju kyseisissä kuulokkeissa on langattomuus. Nintendo Switch:n tapauksessa myöskin olisi parempi olla pidempi johto jotta kuulokkeita voisi myöskin käyttää tarvittaessa dock-tilassa ihan mikrofoonilla joten mahdollinen jatkojohto ei tulisi näin kysymykseen. 

Mitä nyt nopeasti ilman sen suurempaa tutkimista ja arvioita niin HyperX Cloud Revolver S on hintaluokkansa eliittiä pelikuulokkeissa. Irroitettava mikrofooni ja erillinen jatke johdolle ja dolby-äänille on plussaa eli HyperX Cloud Revolver S-kuulokkeet saa kiinni joko usb:llä tai ihan perus 3.5mm.

Lähinnä tämä asia tuli nyt mietintään ja harkintaan kun Cdonissa on tällä hetkellä 20% alennusta pelitarvikkeista. HyperX Cloud Revolver S- kuulokkeet kuuluvat kyseiseen tarjoukseen joten -20% on ihan hyvä tarjous 169€ hintaisista kuulokkeista. Tässä vielä linkki Cdonin tarjoukseen -20% pelitarvikkeista.

HyperX Cloud Revolver S

HyperX Cloud Revolver S arvioita ja kommentteja

Ensimmäisellä viikolla oli töistä etäviikolla Pyhtäällä mökillä missä käytin kuulokkeita päivittäin palavereissa sekä musiikin kuuntelussa Macbook Pro:lla sekä iPhonella. Myöskin katsoin muutaman NHL pelin Viaplayltä iPadiltä eli kuulokkeita tuli käytettyä kolmella eri laitteella.

Viime viikon sunnuntaina aamuna tuli tehtyä extempore hankinta verkkokauppa.comin singles day tarjouksista kun hankin Focal Bathys langattomat vastamelukuulokkeet. Kaveri laittoi minulle lauantaina linkkiä verkkokauppa.comista Focal Bathys kuulokkeisiin ja kun avasin linkin niin huomasin kuulokkeiden olevan tarjouksessa ~500€. Minähän sitten aloin siinä heti miettimään Focal Bathys kuulokkeiden hankintaa kun kuulokkeiden normaali hinta on ollut 799€.

Tänä vuonna palasin viimein ajamaan Iracingiä oikeasti muutaman vuoden tauon jälkeen. Aina silloin tällöin tuli hankittua lyhyt aikainen lisenssi mutta mitään pidempi aikaista aikaa Iracing ei tullut ajettua. Minun piti muutamia vuosia sitten hankkia black friday alennuksesta Iracing vuosi lisenssi niin kuin niistä Iracigin lähettämistä alekoodeista joita sain. En kuitenkaan syystä tai toisesta tullut lisenssiä hankkineeksi kuin sitten viime vuoden black friday alennuksista. Vielä viime vuoden loppupuolella en lähtenyt ajamana Iracingiä sillä tiesin vuoden vaihteeseen tulevan kuitenkin taukoa. Niimpä ajattelin ja päätin sitten aloittaa Iracing ajamisen tammikuussa ja minkä myös tein.

Sain tuossa eilen pelattua Far cry 6:sen läpi Playstation 5:lla. Tämä oli nyt ensimmäinen Far Cry peli sitten Far cry 2:n mitä pelasin konsolilla. Aikoinaan hankin Far cry 4:n pc:lle ja kun olin pelannut sen läpi niin hankin Far cry 3:n pc:lle. Tuossa jossain välissä tuli sitten hankittua Far cry 5 myös pc:lle mutta jostain syystä sen pelaaminen jäi johonkin kohtaan ja on nyt ainoa Far cry peli 3 - 6:n välillä mitä en ole pelannut läpi. Far cry 1 pelasin

Kesällä siinä juhannuksen aikoihin olin käymässä maalla ja minulla oli Xbox Series X mukanani mihin olin juuri ottanut GamePassin. Ajattelin tuolloin kokeilevani muutamaa eri peliä mutta juuri tuolloin GamePassiin oli tullut Assassin's Creed Origins mitä sitten lähdin kokeilemaan ja mihin jäin sitten koukkuun. Koko tuon GamePass kuukauden ajan en ehtinytkään sitten pelata mitään muuta kuin Assassin's Creed Originsia ja sen johdosta päädyin sen ostamaan sen ja

Tänään aamupäivällä sain "viimein" pelattua Assassin's Creed Origins siihen vaiheeseen kun katsoin sen olevan pelattu ja aika siirtyä uuteen peliin. Mennään ajassa taakse päin kesäkuuhun kun minulla oli vielä suunnitelmissa ottaa Playstation 5 mukaan lomalle minkä olin juuri vähän aika sitten ostanut. Hankin Playstation 5:lle muutamia pelejä tarjouksista joita aloin pikkuhiljaa pelaamaan. Ensiksi pelasin läpi Unchartedin mikä olikin aika nopeasti pelattu läpi