Hyperice Hypervolt hieronta pyssy kokemuksia puolen toista vuoden käytön jälkeen

25.02.2023 - 11:45

En ole aikoihin kirjoittanut kirjoittanut Hyperice Hypervolt hieronta pyssystä mutta tarkoitus on ollut. Viimeisin kirjoitus on ollut Hyperice Hypervolt Plus kokemuksia puolen vuoden käytön jälkeen. Mikään ei ole oikeasti muuttunut ja käytän vieläkin Hyperice Hypervolt hieronta pyssyä lähes päivittäin ja aina kun lähden pidemmäksi aikaa Vammalassa käymään niin otan sen mukaani. Siellä olessa huomaan kuinka paljon se auttaa palautumaan treeneistä sekä muihin jumeihin kun nukkuu normaalista poikkeavissa olosuhteissa. Nyt parin viime talven aikana olen käyttänyt Hyperice Hypervolt sen jälkeen kun olen käynyt laskettelemassa ja huomannut sen edes auttavan palautumaan todella hyvin.

Vaikka käytän Hyperice Hypervolt lähes päivittäin niin käyn siitä huolimatta normaalissa hieronnassa ja siellä käynnin aikana huomaan kyllä että Hyperice Hypervolt auttaa mutta vain pintaan. Varsinaiset jumit jotka ovat syvemmällä lihaksessa niin Hyperice Hypervolt ei pääse niihin käsiksi ja ihan oikeat jumit pitää kyllä käydä avaamassa oikeassa hieronnassa. Kuitenkin päälliset puolet kuten lihaskivut ja jumit kyllä aukeaa. Muutoinkin treeneistä palautuminen nopeutuu kun treenin jälkeen alkaa käyttämään Hyperice Hypervolt hieronta pyssyä.

Hyperice Hypervolt hyvät puolet ovat siinä että saan avattua niskan jumeja ihan hyvin mitkä johtuvat treeneistä sekä työstä. Kun on päivittäin päätetyössä naputtamassa tietokoneella milloin missäkin niin niska vain menee jumiin. Hyperice Hypervolt avulla saan avattua pahimman jumin sekä mahdolliset päänsäryt mitkä johtuvat niskan olevan jumissa. Kuitenkin pidemmän päälle minun on kuitenkin käytävä hieronnassa ottamassa myös niska sillä vaikka tuntisin että niska ei olisi jumissa niin kyllä sieltä jumeja silti löytyy.

Nyt parina viime talvena kun olen aktivoitunut käymään mäessä laskettelemassa niin olen käyttänyt Hyperice Hypervolt sen jälkeen kun olen tullut mäestä pois. Varsinkin talven ensimmäiset kerrat mäessä ovat pahoja kun menee mäkeen ensimmäistä kertaa noin vuoteen. Tuolloin kun kroppa ei ole tottunut lasketteluun niin kroppa on todella väsynyt oudosta rasituksesta mutta olen huomannut kuinka hyvin Hyperice Hypervolt auttaa palautumaan laskettelusta.

Toinen asia minkä olen huomannut jalkoihin liittyen kesäisin on se että kun olen käynyt juoksemassa intervalleja niin treenin jälkeen kun pääsen ampumaan pohkeita Hyperice Hypervolt niin palautuminen on paljon nopeampaa. Kumpa aikoinaan kun juoksin todella paljon niin kyseisiä laitteita olisi ollut saatavilla ja olisin sellaisessa tiennyt ja raaskinut vielä ostamaan. Olisi ollut paljon nopeampaa palautua niistä juoksulenkeistä joita tein lähes päivittäin. Juoksemiseen vielä parempi vaihtoehto olisi hieronta saappaat mutta kunnolliset palautumis- & hierontasaappaat maksavat 700 - 1000€ väliltä.

Hyperice Hypervolt auttaa palautumaan kuntosalitreeneistä todella hyvin. Minkä treenin sitten onkaan tehnyt niin kun sitä lihasryhmää ampuu hetken aikaa niin seuraavana päivänä tunne on ihan eri kuin ei olisi käyttänyt hieronta pyssyä. Sanotaanko nyt niinä päivinä kun edellisenä päivänä olen tehnyt rintatreenin ja seuraavana päivänä kyykkään niin ellen ammu Hyperice Hypervolt hieronta pyssyllä rintatreenin jälkeen niin seuraavana päivänä kun kyykkään niin niin rinta on ihan jumissa ja hyvä jos pääsen kyykky asentoon ilman kipuja. Kun ammun hieronta pyssyllä rintatreenin jälkeen illalla ja seuraavana kyykkään niin pääsen kyykky asentoon ilman kipuja. Näin paljon Hyperice Hypervolt hieronta pyssy auttaa minua.

Myöskin hieroja on kommentoinut sen jälkeen kun hankin Hyperice Hypervolt hieronta pyssyn että kyllä sen kropassa huomaa että lihakset eivät ole ihan niin jumissa kuin aikaa ennen Hyperice Hypervolt hieronta pyssyn. Tämä kertoo todella paljon mutta kyllä sen jo itse huomaa kun Hyperice Hypervolt hieronta pyssyllä ampuu treenien jälkeen sillä se tuntuu ajoittain ei niin hyvälle. Itse olen käyttänyt vallan kovinta mahdollista päätä Hyperice Hypervolt:in kanssa eikä se aina tunnu niin mukavalle. Silloin vain tietää että on tarvetta hieronnalle ja hieronta pyssylle ja jos hieronta pyssy ei tee kipeää tai tunnu pahalta niin silloin joko käytät sitä liian heppoisesti tai et ole vain jumissa sillä jumin ollessa päällä niin se kyllä tuntuu kun sitä avataan.

Keskiviikkona oli viikon ensimminen jalkatreeni ja täytyy sanoa että en odottanut kyykyltä sen pahemmin yhtään mitään. Olinhan juuri lauantaina kyykännyt 230kg kaksi toistoa ja 240kg yhden toiston. Kuitenkin kun katsoo viime viikkoa muutenkin niin keskiviikon ensimmäinen kyykky treeni meni heikosti kun sain kaksi kertaa yhden toiston 200kg. Viikon toinen kyykky treeni lauantailta menikin sitten todella hyvin. Tämän pohjalta en sitten tiennyt oikein mitä odottaa mutta olenkin päättänyt että nyt keskityn viemään kyykyn mielummin hyvin alas kuin lähteä hakemaan yli 200kg painoja.

Mennään ajassa taakse päinä vuoteen 2013 jolloin menin juoksemaan ensimmäisen puolimaratonin. Tuohon aikaan juoksin todella paljon ja varsinkin aamuisin sillä kävin yleensä aamulla juoksemassa ja illalla kuntosalilla. Olin jo muutaman vuoden käynyt tosiaan aamulla ennen töihin menoa tai ennen toimistolle menemistä käynyt juoksemassa noin kymmen kilometrin lenkin kolmesta viiteen kertaan viikkoon. Tämän lisäksi menin sitten illalla kuntosalille tekemään ihan normaalisti voimaharjoittelua mikä ei silloin eronnut kyllä yhtään siihen nähden mitä nykyään teen.

Minun oli tarkoitus kirjoittaa eilen tämän viikon penkki treeneistä ja siitä kuinka suosittelen tekemään erilaisia treenejä. Kuitenkin nyt päätin kirjoittaa eilisestä kyykky treenistä ja siitä kuinka tämän viikon ensimmäinen kyykky treeni keskiviikkona ja jälkimmäinen nyt eilen lauantaina erosivat toisistaan. Niin kyllä erosivat myöskin tämän viikon penkki treenit mutta eri tavalla sillä tein viikon molemmat penkki treenit eri tavalla. Voisikin siis olla ehkä parempi että kirjoitan tässä nyt tämän viikon penkki ja kyykky treeneistä mitkä erosivat toisistaan eri syistä.

Eilen maaanantaina tuli käytyä kolmannen kerran Tampereen Loaded:lla treenaamassa kun minun oli alun perin tarkoitus palata kotiin reissulta keskiviikkona. Minulla oli Vammalan kuntosalille yksi kerta jäljellä ja ajattelin sen käyttää tiistaina kun minun oli alun perin tarkoitus palata kotiin keskiviikkona. Kuitenkin kun nyt eletään tiistaita niin olenkin jo takaisin kotona. Taas vaihteeksi suunnitelmat muuttuivat extemporeen ja siinä tiistaiaamuna kun olin herännyt niin lähes saman tien aloin pakkaamaan kamoja kasaan että pääsin lähteen mahdollisimman pian.

Lauantaina kävin tekemässä Tampereen Loaded:lla poikkeuksellisesti rinta- & olkapäätreenin. Tämä oli poikkeuksellinen kahdestakin syystä. Ensinnäkin yleisesti teen lauantaisin jalkatreenin ja toiseksi olen treenannut Tampereen Loaded:lla vain jalkatreenejä sekä selkätreenejä. Siis oikeasti olen käynyt useita kertoja tekemässä Tampereen Loaded:lla treenejä ja olen tehnyt siellä vain joko selkä- tai jalkatreenin. Keskiviikkona kävin tekemässä Tampereen Loaded:lla jalkatreenin kyykyllä, torstaina tein selkätreenin maastavedolla Vammalassa sekä perjantaina kävin Ellivuoressa laskettelemassa. 

Sunnuntai on juuri vaihtumassa maanantaihin kun aloin kirjoittamaan tätä kirjoitusta mitä olen tässä nyt jo suunnitellut kirjoittavani monet illat kuitenkaan saamatta sitä aikaiseksi. Eräällä tapaa tämä tulee olemaan saman asian kirjoittamista mistä olen jo kirjoittanut niin moneen kertaan mutta tämä viikko osoitti jälleen kerran sen että tästä vain pitää kirjoittaa lisää. En tule tällä kirjoittamisella saamaan asiaan mitään korjausta vaikka kyllä haluaisinkin mutta kuitenkin haluan täällä nyt taas purkaa ajatuksiani koska olen näistä asioista jo niin moneen kertaan ja vuoteen puhunut.