HIFI & HIGH END viikonloppu & jalkatreeni Loaded:lla

09.10.2022 - 10:41

Eilen lauantaina tuli käytyä Hifihuoneen HIFI & HIGH END messuilla sekä tekemässä jalkatreeni Tampreen Loaded:lla. Alunperin minulla oli suunnitelmissa käydä perjantaina tekemässä selkätreeni Loadedilla ja lauantaina jalkatreeni mutta tuo perjantaina treeni jäi tekemättä kun pääsin lähtemään perjantaina töistä myöhemmin kuin ajattelin. Minulla olisi mennyt perjantaina Tampereella todella myöhään niin matkalla ajattelin että nyt on parempi jättää treeni väliin. Minulla oli kuitenkin lauantai tiedossa muutenkin pitkä päivä mikä oikeasti oli pitkä ja tuntui kyllä kropassa. Kun lopulta pääsin lauantaina Loaded:lle niin mietin kyllä että jaksanko edes treenata kunnolla?

Hifihuoneen HIFI & HIGH END

Kesällä kun pääsin treenaamaan Loaded:lla kymmenisen kertaa ja palasin Vammalasta Espooseen niin ajattelin etten treenaisi enää tänä vuonna Loaded:lla mutta toisin kävi. Näin tuossa muutamisen viikkoa sitten että Tampereen Hifihuoneen HIFI & HIGH END messut olivat taas normaaliin tapaan nyt viikonloppuna. Ne ovat olleet näin lokakuun ensimmäisen täyden viikon ensimmäisenä viikonloppuna yleensä samaan aikaan kun Lahden Fitness Expo. Minua hieman kysyttiin mukaan Fitness Expoon mutta hyvin nopeasti päätin etten jaksa sinne lähtemään. Kävin kuitenkin viime vuonna Fitness Expossa pitkästä aikaa mutta eipä siellä itselleni oikein mitään nähtävää enää ole. Muutenkin Fitness Expon lipun hinnat ovat liian kalliit siihen nähden mitä siellä on eli rahalle ei saa vastinetta.

Mitä Hifihuoneen HIFI & HIGH END messuihin tulee niin sanoisin että viime vuonna siellä oli itselleni mielenkiintoisempia asioita. Siitä huolimatta viime vuoden messuilla ei itselleni niinkään ollut mitään ihmeellistä enkä ostanut sieltä mitään niin myöskään tänä vuonna sieltä ei tarttunut itselleni mitään ja oli vähemmän nähtävää. Osittain siksi että Helsingin Hifimessuilla oli vastaavia asioita esillä. Vuosien saatossa nämä messut ovat menettäneet omasta mielestäni sen mielenkiinnon mitä siellä on ollut. Syitä on monia ja yksi asia on myöskin oma välineistöni sekä se, että minulla on käytännössä tiedossa mitä tulen päivittämään sitten kun päivityksen aika on sekä myöskin tuo että samoja asioita on eri messuilla.

Jalkatreeni Loaded:lla

Lauantaina lähdin Vammalasta Tampereelle ja ajoin suoraan Ratinaan parkkiin mutta ajaessani sinne siellä oli jotain tukossa sillä sisään ei meinannut päästä ja jostain ulosmenosta autoja alkoi pakitella poispäin. Itse odottelin paikoillaan siinä rampin mäessä 5 - 10 minuuttia ihan vain liikkumatta. Lopulta kun pääsin parkkipaikan puolelle niin löysin hyvällä tuurilla suht läheltä paikan mihin jätin auton. Ratinasta menin suorana Naughty brgr:iin syömään kun normaaliin tapaan Napolin jono oli pitkälle ulos saakka mihin en jaksanut jäädä jonottamaan. Naughtystä menin sitten tuonne Hifihuoneelle mistä palasin sitten Stockmannin suuntaan kuluttamaan hieman aikaa.

Naughty brgr

Minun oli kuitenkin odotettava vähintään pari tuntia syömisestä että pystyisin menemään treenaamaan. Hifihuoneen messuilla en nyt jaksanut olla paria tuntia kun siellä ei ollut niin paljon nähtävää niin menin sitten käymään muutamissa kaupoissa. Tämän jälkeen kävin Sportheavy:ssä ostamassa uudet Versa Gripssit ja tällä kertaa mukaan tarttui Versa Gripps Xtreme. Katsoin samalla myös uutta vyötä mutta siitä ei ollut liikkeessä sitä koko minkä olisin tarvinnut mutta varastossa sitä on eli netin kautta sen voi tilata. En ole vielä muutenkaan varma minkä vyön tulen hankkimaan niin parempi näin että sitä ei ollut saatavilla.

Sportheavy:stä lähdin sitten Loaded:lle treenaamaan ja kun pääsin perille niin jaloissa ja kropassa tuntui tuo päivän reissaaminen. Tämän johdosta istuin hetken aikaa respan sohvalla ennen kuin siirryin pukuhuoneen puolelle ja menin treenaamaan. Täytyy kyllä sanoa, että alkuun en kyllä tiennyt mitä odottaa sekä myöskin tuntui hieman "epänormaalilta" mutta jotain tuossa Tampereen Loaded:ssa on kun saan siellä vain itsestäni irti. Näin kävi tälläkin kertaa vaikka olin tuota ennen ajanut Tampereelle sekä kävellyt ja ollut eri paikoissa kolmisen tuntia ennen treeniä.

Jaksoin nyt kuvata jokaisesta tekemästäni liikkeestä vähintään yhden sarjan niin en jaksa treenistä niinkään kirjoittaa. Olin salilla ainakin kolmisen tuntia tekemässä jalkoja mikä ei ole mikään uutinen. Se hieman on että jätin sitten pohkeet tekemättä mitä ajattelin tehdä kun näin että Loaded:lle oli tullut uusi donkey pohjekone. Kuitenkin olin aika puhki tuosta treenistä treenin aikana sekä tiesin että minun pitää vielä ajaa Espooseen. Kello näytti tuolloin jotain kahdeksaa niin ajattelin että olisin kymmenen aikaan kotona. Jos olisin ollut vielä salilla vähintään puolituntia niin silloin kotiin meneminen olisi venynyt vain.

Huomasin ennen salille menoa Loaded:in IG:stä että salille oli tullut uusia Arsenalin laitteita ja niitä tosiaan oli tullut. Nämä laitteet näyttivät olevan pääsääntöisesti rintalaitteita ja muita tuon tyyppisiä sekä ei enää niinkään selkälaitteita ja jalkalaitteita mitä salilla on jo ihan tarpeeksi. Tuo donkey pohjelaite taisi olla ainoa uusi jalkalaite ellei siellä vieressä ollut jotain muuta uutta mitä en sattunut näkemään. Sen kuitenkin huomasin että Vantaan Loaded:lle tullut maaten jalkaprässiä ei ollut vielä tullut Tampereelle mitä hieman ihmettelin mutta mahtuisiko se edes Tampereelle muiden jalkalaitteiden viereen?

Loaded suihkut siivoamatta

Ainoa suurempi miinus Loaded:lle tulee, että suihkut olivat siivoamatta. Suihkujen päällä oli hirveät pölykerrokset mikä kertoo ettei suihkuja ole hirveästi siivottu. Itseäni tuo häiritsee sillä tavalla että kun näen jotain niin sitten sitä asiaa miettii tai katsoo kokoajan. Tämän johdosta katsoinkin puhtaimman suihkun mihin sitten menin.

Loaded suihkut siivoamatta

Aloin jo viime viikolla hieman miettimään kun tein maastavetoa ketjuilla, normaalilla tyylillä sekä lohkojen päältä että voisin jossain kohtaan jättää ketjut ja tehdä vaihteeksi maastavetoa vastustusnauhoilla. PTVGYM:llä en ollut kertaakaan aikaisemmin käyttänyt vastustusnauhoja maastavedossa kun maastavetoalustassa ei itsessään ole nauhojen paikkoja vaan alustalle laitetaan erillinen "levy" mihin saa nauhat kiinni. Olen tuota levyä jo katsonut aina

Kreatiini on kuulunut omaan lisäravinne käyttöön todella pitkään mutta tuossa jokin aika sitten viime vuonna vai jo jopa edellisenä vuonna päätin jättää kreatiinin käyttämisen. Syitä tuohon oli periaatteessa kaksi mutta käytännössä yksi. Ensimmäinen pienempi syy on se että nykyään jo jonkin aikaa lähes kaikki preworkoutit sisältävät kreatiinia vähemmän tai hieman enemmän. Ajattelin että en jaksa nyt ostaa "lisä" kreatiinia kun kerran preworkout sitä jo sisältää

Viime viikon lauantaina tein ketjukyykyssä uuden sarja ennätyksen saamalla 200kg plus ketjut kolme kahden toiston sarjaa. Tämän viikon keskiviikkona kun vuorossa oli seuraava jalkatreeni niin en oikein tiennyt mitä odottaa normaaliin tapaan. Katsoin hieman miten päivän kunto menee ja päätin siinä lennossa mitä sitten teen. Ihan samalla tavalla tein lauantaina PTVGYM:llä kun tein kyykkyä ketjuilla. Päädyin vain sitten lopulta tekemään 200kg painoilla plus ketjut

Eilen perjantaina oli jälleen paluu "normaaliin" kun kävin tekemässä maastavetotreenin PTVGYM:llä kun viime viikolla perjantaina olin käymässä Vantaan Loaded:lla tekemässä rinta- & selkätreenin sekä lauantaina tein maastaveto treenin PTVGYM:llä. Myöskin tällä kertaa tämä oli ensimmäinen onnistunut maastaveto treeni pienen flunssan jälkeen ja kolmas maastaveto treeni PTVGYM:llä flunssan jälkeen. Tämä kertonee siitä että olen nyt kenties palautunut flunssasta ja

Eilen perjantaina tuli käytyä Vantaalla treenaamassa kun LOADED Experience Vantaalla oli avoimet ovet. Minulla on kyllä kymmenen kerran kortti Vantaan Loaded:lle missä on vielä kahdeksan kertaa jäljellä mutta hierojan kanssa päätettiin käydä katsomassa mikä meininki Vantaan Loaded:lla on kun siellä on avoimet ovet? Olen käynyt pari kertaa Vantaan Loaded:lla joista ensimmäinen kerta Loaded:lla oli perjantai-ilta ja toinen kerta Loaded:lla sunnuntai päivä eikä

Menin tämän viikon keskiviikkona poikkeuksellisesti PTVGYM:lle tekemään maastavetoa ja selkätreeniä. Mietin oikeastaan aika pitkään menenkö PTVGYM:lle vai ei en ja oikeastaan vasta toimistolta kotiinpäin ajaessa päätin mennä PTVGYM:lle. En oikein tiennyt mitä odottaa treeniltä kun viime viikko meni enemmänkin flunssasta toipumiseen eikä tämän viikon treenit ole oikein lähtenyt kulkemaan. Maanantaina kyllä sain kyykyssä 225kg mutta muutoin tekeminen oli mitä oli