Disney+ kokemuksia

06.03.2021 - 16:08

Olen ollut Disney+ palvelua vastaan alusta saakka minkä takia en ole aikaisemmin Disney+ ottanut käyttöön. Tälläkin kertaa minulle avautui mahdollisuus hankkia Disney+ normaalia halvemmalla hinnalla minkä lisäksi Disney+ tuli saataville Starz-kanavan elokuvia ja sarjoja. Ilman Starz sisältöä Disney+ on juuri sitä mitä kuvittelin sen olevan ja siksi Disney+ ei ole minulle. Syy on sisältö sillä muutoin palvelu toimii ja laatu vaikuttaa olevan hyvä. En ole vielä ehtinyt tarkistamaan laatua Apple TV:n kehitystyökaluilla joten vertailuja en vielä tiedä.

Disney+ kokemuksia

Minulla on ollut Disney+ palvelu käytössä nyt yli parin viikon ajan ja tässä on omat kokemukseni Disney+ palvelusta. Disney+ päätarjonta on Star Wars, Marvel plus Pixarin animaatiot eli näin ollen se ei ole minulle. Näiden lisäksi palvelu ei tarjonnut ilman Starz tuotantoa juuri itselleni mitään sillä omistan Star Wars ja Marvel elokuvista ne joista pidän bluray:nä. Disney:n ja Pixarin animaatoista puolestaan kiva lisä ja mitä voisi nyt katsoa mutta pääasiassa ei minulle. Yleisesti valikoima on siis suppea mutta olen löytänyt muutamia ihan kiinnostavia elokuvia joita olen lisännyt katselulistalle.

Disney+ äppsi toimii pääsääntöisesti hyvin kaikilla Applen laitteilla Apple TV & Ipad kuitenkin ainakin itselläni pienellä bugilla. Kun käynnistän Ipädillä ohjelman ja siirrän kuvan vanhemmalle Apple TV:lle makuuhuoneessa niin ääniraita vaihtuu saksankieliseksi. Näin ollen minun pitää joka kerta mennä vaihtamaan kieli ja jostain syystä Disney+ äppsi alkaa jähmettymään kun kieli pitäisi valita. Kun kielen saa lopulta vaihdettua niin kaikki toimii taas ja tämä prosessi pitää tehdä vain kerran per katselu.

Disney+ voin suositella suuremmin vain jos Star Wars, Marvel ja Pixarin animaatiot kiinnostavat ja jotain kiinnostavaa voi löytyä Starz sisällöistä mutta se kannattaa tarkistaa ennen kuin tekee tilauksen. Kuitenkin Starz tarjonta tv-sarjoissa on suurimmaksi osaksi sellaisia sarjoja mitkä ovat peruttu ensimmäisen, toisen tai kolmannen kauden jälkeen. Palvelussa itsessään ei ole suurempaa vikaa ja laatu on parempaa kuin monet muut kuten pikselimössön tarjoaja HBO Nordic

https://cdnvideo.dolimg.com/cdn_assets/49ec118ac597af8c4732ae07a32c9967797cbc4b.pdf