Vantaan Loaded:lla selkätreeni

01.10.2023 - 20:40

Viime vuonna ostin Vantaan Loaded:lle 10-kerran kortin samaan aikaan kun ostin 10-kerran kortin oikealle Tampereen Loaded:lle viime vuoden puolella kun ne olivat tarjouksessa. Kävin viime vuoden puolella Vantaan Loaded:lla varmaan 3 kertaa ja loput kerrat kymmenen kerran kortista aktivoiduin lopulta käyttämään keväällä ja alkukesästä. Kesäloman jälkeen kävin vielä kaksi kun minulle oli jäänyt kaksi kertaa kymmenen kerran kortista. Tuon jälkeen ajattelin että käynnit Vantaan Loaded:lla taisi olla siinä.

Vantaan Loaded on kaukana ja vaikka kuntosali on muuten ihan kiva ja hyvä niin se ei ole kuitenkaan oikea Tampereen Loaded. Jos Vantaan Loaded:in taso olisi yhtä hyvä kuin Tampereen Loaded:in niin kyllä siellä kävisi enemmänkin. Kuitenkin kun kesäloman jälkeen käytin kaksi viimeistä kertaa kymmenen kerran kortista niin tässä viime aikoina tuli kuitenkin pieni kaipuu Vantaan Loaded:lle. Nyt kun salikortissa ei ollut kertoja jäljellä ja olin muutenkin hieman siinä uskossa että käynnit taisi olla siinä niin kyllä takaraivossa oli pieni ajatus että olisin siellä Vantaan Loaded:lla joskus kiva käydä.

Minulle avautui eilen lauantaina loistava mahdollisuus käydä Vantaan Loaded:lla kun minun piti mennä Hyvinkäällä käymään illalla. Olin aluksi siinä ajatuksessa että pidän lauantaina vapaata treeneistä kun en halua treenata kelloa vastaan tai mennä liian aikaisin salille mihin olen tottunut. Kuitenkin sitten jossain vaiheessa tajusin että hetkinen. Mitäs jos menenkin Vantaan Loaded:lle treenaamaan kun sieltä vain puolen tunnin ajomatka Hyvinkäälle niin minun ei tarvitse mennä liian aikaisin kuntosalille.

Seuraava kysymys olikin sitten se kinkkinen. Teenkö jalka- vai selkätreenin? Vantaan Loaded:lla on kyseiset treenit paras tehdä sillä oikeasti Vantaan Loaded:in parhaimmat laitteet ja välineet ovat jalka- ja selkätreeniin. Minulla oli nyt poikkeusellisesti myös perjantai vapaa treeneistä niin nyt pystyin hyvin miettimään kumman treenin teen? Tulin siihen tulokseen että teen selkätreenin sillä olin juuri keskiviikkona tehnyt kovan jalkatreenin PTVGYM:llä ja en ollut tehnyt tällä viikolla maastavetoakaan.

Selkätreeni Vantaan Loaded:lla meni aikalailla siten miten selkätreenit siellä olen tehnyt. Aluksi maastavetoa minkä jälkeen käytin Arsenal Strengthin soutulaitteita lähinnä. Juurikin niitä ja sen kaltaisia laitteita joita ei ole lähisalilla eikä myöskään PTVGYM:llä. PTVGYM:llä pääsen tekemään muutamia laitteita joita en pääse lähisalilla ja Loaded:eilla olenkin sitten painottanut selkä- sekä jalkatreenit niihin laittaisiin joita en edes PTVGYM:llä pääse tekemään.

Tämän viikon keskiviikkona onnistuin viimein siinä mitä jouluna parin viikon ajan metsästin. Tälläkin kertaa en oikein siihen uskonut sillä maanantaina oli Super bowl yö ja pääsin viimein illalla vasta nukkumaan. Maanantaina sain kyllä penkissä tehtyä 200kg painoilla mutta muuten en oikein jaksanut tehdä muuta. Tiistaina oli vuorossa sitten laskettelua ja normaaliin tapaan olin todella väsynyt. Näin ollen keskiviikkona ei ollut mikään paras päivä lähteä tekemään kyykky treeniä näin unen ja palautuksen kannalta.

Tällä viikolla tuli taas käytyä pari kertaa laskettelemassa Ellivuoressa. Tämän viikon suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan kun en ollut ihan varma minä päivänä tulen ja minä päivänä tulen lähtemään. Alunperin minun oli tarkoitus tulla viime viikon torstaina mutta päädyin lopulta tulemaan sunnuntaina mikä oli yhdessä vaiheessa se suunnitelma. Myöskin jossain vaiheessa mietin lauantaina tulemista mutta siinä vaiheessa kun mietin lauantaita niin sunnuntai kuulosti paljon paremmalle. Minulla oli siis "normaaliin" tapaan hieman erilaisia suunnitelmia milloin tulen ja milloin lähden.

Eilen kun tulin PTVGYM:ltä niin jollain Audilla oli taas kiire mutta eipä se yllätä. Ensiksi hän meni minun ohi työmaa-alueella missä oli 30km/h rajoitus ajamalla 60-70km/h. Eipä mennyt kauaa kun kuitenkin pian ajoin hänen perässään kun hän joutuin ajamaan jonkun perässä hiljaa. Eipä siis auttanut hänen ylinopeutensa yhtään mitään. Lopulta hän sitten kääntyi samasta risteyksestä kun minä ja tuli samaan parkkihalliin.

Kirjoittelin tuossa vähän aika sitten kuinka toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalilla ja täytyy kyllä taas hieman kertoa eilisestä. Sama ihminen oli taas kyseessä mistä tuo kyseinen toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalille sai alkunsa. Ensinnäkin tällä viikolla maanantaina kuntosalilla niin menin räkkivedon tekemisen jälkeen yläkertaan niin tietenkin tämä kyseinen ihminen tuli jostain pukuhuoneesta / wc:stä juuri siihen minun eteeni portaisiin. Halusin suosiolla jättää hieman eroa häneen etten nyt ihan perässä kävellyt portaita mutta siitäkin huolimatta vaikka kävelin perässä niin haju oli valtaisa. Siis kun ihminen kävelee portaita toiseen kerrokseen ja niihin portaisiin jää hetkeksi sellainen yököttävältä haiseva hajuvana minkä läpi pitää mennä niin ei se mukavaa ole.

Perjantaina kun bussit ei ilmeiseti kulkenut niin PTVGYM:llä ei teinejä illalla näkynyt ja muutenkin perjantai-ilta oli muutenkin rauhallisempi kuin normaalisti. Oli kyllä ihan mukava olla PTVGYM:llä kun sitä huutoa ja varsinkaan vitun huutamista ei kuulunut. Lauantai-iltana huomasi että bussit olivat taas kulkeneet ja teinit olivat palanneet PTVGYM:lle. Tämän huomasi siis siitä että roskikset ja niiden vierustat olivat täynnä tyhjiä energiajuomia sekä laitteet ja painot olivat ihan sekaisin.

Tänään tuli Instagramista jonkun mielenkiintoinen ja oikeaa asiaa sisältävä story minulle vastaan. Tuo kyseinen story kyllä sopii sopivasti siihen mitä taas kuulee kuntosalin pukuhuoneessa kun kuulee ihmisten puhuvan keskenään. Yleisesti varsinkin teinien suusta kuulee sitä että he eivät syö yleisesti ja vanhemmilta ihmisiltä kuulee yleisesti vain sitä että lounasbuffetissa vedetään ruokaa koko rahan edestä liikaa. Mistä siis tuo Instagram story kertoi mihin tässä viittaan?