Teinit / nuoret "miehet" kaipaavat miesrakkautta

20.01.2024 - 11:27

Eilen vaihteeksi kun kävin PTVGYM:llä treenaamassa niin ihmettelin jälleen kerran sitä samaa asiaa mitä usein pukuhuoneessa näen ja koen. Olin juuri tullut salin puolelta pukuhuoneeseen ja olin siinä ottamassa vaatteita pois ja menossa suihkuun niin parin teinin oli pakko sitten tulla viereisiin kaappeihin. Eihän siellä toisella puolella olisi ollut kuin vain tyhjiä kaappeja. Oli siis pakko tulla siihen ihan viereen kun olin riisumassa vaatteita ja menossa suihkuun?

Eipä ole ensimmäinen kerta PTVGYM:llä eikä varsinkaan muilla pääkaupunkiseudun saleilla että siihen viereiseen kaappiin on pakko tulla vaikka pukuhuone on täynnä vapaita kaappeja muualla. On siis ihan pakko tulla siihen kun toinen on riisumassa vaatteita ja menossa suihkuun. Ei voi niin kuin mennä toiselle puolelle tai toiseen riviin pukuhuoneessa vaikka siellä on tilaa? No tämä ei kyllä yhtään yllätä kun esimerkiksi aina lähisalilla kun lähden salilta juuri hieman ennen kuin sali menee kiinni niin minun viereisissä kaapeissa on joku. Vaikka silloin kun itse olen tullut salille niin ne olisivat olleet tyhjinä niin eipä ole silloin kun tulen salin puolelta pukuhuoneeseen.

No en ole onneksi ainoa kenelle näin käy sillä olen huomannut tätä samaa kaavaa monesti. Kun olen tullut salille ja joku on menossa suihkuun niin jonkun on aina pakko mennä juuri siihen viereisiin kaappiin vaikka pukuhuoneessa olisi muualla vapaa vaikka kuinka paljon vapaita kaappeja. Jotenkin se paljas iho vain saa tietyt ihmiset tulemaan tai menemään siihen lähelle. 

Tähän samaan kategoriaan menee myöskin se mistä olen aikaisemminkin kirjoittanut niistä teineistä jotka ovat treenin jälkeen toistensa kimpussa pukuhuoneessa. Miten jollain voi olla treenin jälkeen energiaa olla toisen kimpussa boxereissa lääppien toista tai läpsiä pyyhkeillä toisiaan. Itseäni ei vain huvita enkä myöskään vain kestä katsella kun teinit läpsii toisiaan pyyhkeillä pukuhuoneessa. Yritän tuolloin vain nopeasti päästä pois pukuhuoneesta. Samoin kuin siihen viereiseen kaappiin tulee väkisin joku vaikka ympärillä olisi vapaita kaappeja vaikka kuinka niin yritän vain hoitaa omat hommani suhteellisen nopeasti ja lähteä myöskin nopeasti pois.

Se vain on tullut huomattua että teinit / nuoret "miehet" vain tykkäävät olla toistensa kimpussa pukuhuoneessa ja tykkäävät myöskin tulla siihen viereisiin kaappiin vaikka tilaa olisi. Itse en vain ymmärrä tätä eikä silloin kun itse olin nuori niin tälläistä ollut. Eikä myöskään minulla ikinä ole treenin jälkeen niin paljon energiaa että jaksaisin tehdä mitään tuollaista. No mutta eihän nyky teinit / nuoret "miehet" tee kyllä mitään kuntosalin puolella muuta kuin rämplää puhelinta tai ota selfieitä...

Tämän viikon keskiviikkona onnistuin viimein siinä mitä jouluna parin viikon ajan metsästin. Tälläkin kertaa en oikein siihen uskonut sillä maanantaina oli Super bowl yö ja pääsin viimein illalla vasta nukkumaan. Maanantaina sain kyllä penkissä tehtyä 200kg painoilla mutta muuten en oikein jaksanut tehdä muuta. Tiistaina oli vuorossa sitten laskettelua ja normaaliin tapaan olin todella väsynyt. Näin ollen keskiviikkona ei ollut mikään paras päivä lähteä tekemään kyykky treeniä näin unen ja palautuksen kannalta.

Tällä viikolla tuli taas käytyä pari kertaa laskettelemassa Ellivuoressa. Tämän viikon suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan kun en ollut ihan varma minä päivänä tulen ja minä päivänä tulen lähtemään. Alunperin minun oli tarkoitus tulla viime viikon torstaina mutta päädyin lopulta tulemaan sunnuntaina mikä oli yhdessä vaiheessa se suunnitelma. Myöskin jossain vaiheessa mietin lauantaina tulemista mutta siinä vaiheessa kun mietin lauantaita niin sunnuntai kuulosti paljon paremmalle. Minulla oli siis "normaaliin" tapaan hieman erilaisia suunnitelmia milloin tulen ja milloin lähden.

Eilen kun tulin PTVGYM:ltä niin jollain Audilla oli taas kiire mutta eipä se yllätä. Ensiksi hän meni minun ohi työmaa-alueella missä oli 30km/h rajoitus ajamalla 60-70km/h. Eipä mennyt kauaa kun kuitenkin pian ajoin hänen perässään kun hän joutuin ajamaan jonkun perässä hiljaa. Eipä siis auttanut hänen ylinopeutensa yhtään mitään. Lopulta hän sitten kääntyi samasta risteyksestä kun minä ja tuli samaan parkkihalliin.

Kirjoittelin tuossa vähän aika sitten kuinka toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalilla ja täytyy kyllä taas hieman kertoa eilisestä. Sama ihminen oli taas kyseessä mistä tuo kyseinen toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalille sai alkunsa. Ensinnäkin tällä viikolla maanantaina kuntosalilla niin menin räkkivedon tekemisen jälkeen yläkertaan niin tietenkin tämä kyseinen ihminen tuli jostain pukuhuoneesta / wc:stä juuri siihen minun eteeni portaisiin. Halusin suosiolla jättää hieman eroa häneen etten nyt ihan perässä kävellyt portaita mutta siitäkin huolimatta vaikka kävelin perässä niin haju oli valtaisa. Siis kun ihminen kävelee portaita toiseen kerrokseen ja niihin portaisiin jää hetkeksi sellainen yököttävältä haiseva hajuvana minkä läpi pitää mennä niin ei se mukavaa ole.

Perjantaina kun bussit ei ilmeiseti kulkenut niin PTVGYM:llä ei teinejä illalla näkynyt ja muutenkin perjantai-ilta oli muutenkin rauhallisempi kuin normaalisti. Oli kyllä ihan mukava olla PTVGYM:llä kun sitä huutoa ja varsinkaan vitun huutamista ei kuulunut. Lauantai-iltana huomasi että bussit olivat taas kulkeneet ja teinit olivat palanneet PTVGYM:lle. Tämän huomasi siis siitä että roskikset ja niiden vierustat olivat täynnä tyhjiä energiajuomia sekä laitteet ja painot olivat ihan sekaisin.

Tänään tuli Instagramista jonkun mielenkiintoinen ja oikeaa asiaa sisältävä story minulle vastaan. Tuo kyseinen story kyllä sopii sopivasti siihen mitä taas kuulee kuntosalin pukuhuoneessa kun kuulee ihmisten puhuvan keskenään. Yleisesti varsinkin teinien suusta kuulee sitä että he eivät syö yleisesti ja vanhemmilta ihmisiltä kuulee yleisesti vain sitä että lounasbuffetissa vedetään ruokaa koko rahan edestä liikaa. Mistä siis tuo Instagram story kertoi mihin tässä viittaan?