Smartshake DC Comics Reforce Stainless Steel kokemuksia

10.09.2022 - 10:41

Tuossa puolisen toista viikkoa sitten minulle tuli vastaan Instagramissa Smartshake -50% tarjous mainos https://smartshake.com missä ne ovat vieläkin tarjouksessa. Menin sitten ihan mielenkiinnosta klikkaamaan linkkiä ja katsomaan valikoimaa. Täytyy sanoa, että valikoiman koko yllätti minut kun siellä oli erilaisia materiaaleja, värejä sekä teemoja. En ole itse ostanut shakeria vuosikausiin kun vanhoina hyvinä aikoina niitä sai lisäravinne tilauksien yhteydessä ilmaiseksi. Kuitenkin nämä ilmaiset shakerit ovat loppuneet syystä tai toisesta. Shakereita vain joko ostetaan, firmoilla menee huonosti tai firmoilla menee liian hyvin?

Itse olen saanut vuosien saatossa niin paljon shakereita, että minun ei ole tarvinnut niitä ostaa. Kuitenkin kun viime vuosina niitä ei ole saanut niin shakeri varastoni ovat alkaneet loppua. Shakereita on mennyt rikki sillä ihan perus shakerit eivät kyllä kauaa kestä sekä olen antanut vuosien saatossa shakereita tutuille jotka ovat tarvinneet shakerin. Näin ollen shakerini ovat vain alkaneet loppua ja tarve ostaa on kasvanut.

Smartshake DC Comics Reforce Stainless Steel

Minulla oli hieman muutenkin nyt tehdä tuossa puolitoista viikkoa sitten Fitnesstukusta tilaus kun PWO:t olivat tarjouksessa sekä huomasin BCAA:N olevan loppumaan päin. Minun oli tarkoitus selvitä black friday:hin saakka ennen kuin olisin tehnyt "suuren" tilauksen mikä sisältää käytännössä ensi vuoden pillerit ja suuren osan PWO:sta sekä BCAA:sta. Kuitenkin juuri tuo BCAA varastojen vähyys johti siihen, että minun oli vai nyt parempi niitä tilata koska ne olivat tarjouksessa.

Kun olin tekemässä muutenkin Fitnesstukusta tilausta niin kävin katsomassa paljonko siellä nuo Smartshakerit maksoivat. Näin niiden olevan myös sielläkin tarjouksessa vaikka ei tuota samaa -50%. En kuitenkaan jaksanut alkaa tilaamaan Smartshakeja toisesta paikasta kun olin kuitenkin tekemässä Fitnesstukun tilausta. Päätin hyvin nopeasti tilata Reforce Stainless Steel versiot Smartshakesta sillä ajattelin niiden kestävän pitempään. Päädyin sitten tilaamaan DC Comics teemallisia shakereita sillä nuo perus värit ja Fitnesstukun oma logo ei kiinnostanut. Myöskin tarjonta Fitnesstukussa ei ollut ihan sama eikä kaikki ollut tarjouksessa.

Päädyin ostamaan sinisen Teräsmies (Superman) sekä mustan Batman Smartshake DC Comics Reforce Stainless Steel. Ihan vain sen takia etten osannut päättää kumman halusin enemmän sekä ajattelin vaihtelun virkistävän. Välillä voi ottaa sinisen ja välillä mustan. Tämän viikon maanantaina tilaus tuli sitten perille ja hain sen heti töiden jälkeen sillä halusin uuden shakerin käyttöön heti illalla kuntosalilla. Näin viikon kokemuksien jälkeen olen käyttänyt kumpaakin shakeria päivittäin ja toistaiseksi en voi sanoa kuin positiivisia. 

Smartshake Reforce Stainless Steel shakeri tuntuu kestävältä ja jämäkältä eli juuri sen kaltaiselta kuin halusin. Halpojen muovisten shakerien ongelma ainakin minulla on ollut se, että ne alkavat valskaamaan eli vuotamaan. Shakerit piti laittaa todella huolellisesti kiinni mutta siltikin jo sekoituksen aikana shakerit on alkanut valskaamaan tai muuten treenin aikana korkit avautunut itsestään. Näitä ongelmia ei ole ollut Smartshake Reforce Stainless Steel kanssa minkä lisäksi tuntuu sille ettei näitä tule sillä shakerissa ei ole montaa kierrettä korkissa sekä korkki muutenkin tuntuu jämäkälle teräksen ansiosta. Muutenkin korkissa on loistava kantokoukku mitä en kuvista nähnyt joten tuo oli itselleni positiivinen yllätys.

Myöskin teräksen ansiosta juoma pysyy shakerissa kylmänä treenin ajan mitä en tullut ajatelleeksi ennen shakerin ostamista joten tuokin menee osastoon positiivinen yllätys. Muovisissa shakereissa kun juoma alkaa todella nopeasti lämpenemään ja varsikin lämpiminä ilmoina. 

Smartshake DC Comics Reforce Stainless Steel ovat olleet minulle viikon käytön jälkeen tosiaan positiivinen yllätys eli onneksi tulin ostaneeksi kyseisiä shakereita.

https://smartshake.com/

https://www.fitnesstukku.fi/dc-comics-reforce-stainless-steel/11151001R.html

Pääsiäisen aikaan huomasin painon hieman nousseen tai ainakin tulleen pöhötystä. Huomasin tämän kyllä muutenkin mutta viimeistään aina kuntosalilla kun laitoin salivyötä päälle. Salivyön laittaminen oli hieman tuskaisempaa kuin mitä se oli ollut eikä vyön alle jäänyt niin sanotusti väliä. Normaalisti salivyö on tuntunut jämäkältä vaikka kropan ja vyön väliin on jäänyt hieman väliä. Tuolloin pääsiäisen tienoilla non ei ollut sillä hyvä että sain salivyön päälle sen nykyisissä säädöissä. Salivyön säätöjä en lähtenyt muuttamaan eikä niitä ollut tarve myöskään muuttaa.

En tiedä miksi sain maanantaina päähän piston mikä oikeastaan siitä lähtien aina jatkui keskiviikko iltaan saakka. Ehkä halusin jotain erilaisuutta treeniin? Ehkä minua ei normaaliin tapaan taas kiinnostanut maanantaina lähisalilla? Kuka tietää mitä päässäni liikkui maanantaina kun tein maastaveto treeniä mutta en kuitenkaan sitä etukäteen miettinyt enkä suunnitellut kuten en oikeastaan mitään treeniä. Maanantain innoittama tein saman sitten tiistaina penkkitreenissä ja keskiviikkoa kyykkytreenissä.

Eilen lauantaina tuli käytyä normaaliin tapaan PTVGYM:llä tekemässä jalkatreenin tai oikeastaan kyykky treeni ketjuilla. Tämän viikkoinen oli toisinto viime viikosta kun perjantaina kävin tekemässä maastaveto treenin ketjuilla Vantaan Loaded:lla ja lauantaina kyykky treeni ketjuilla PTVGYM:llä. Treenit olivat aikalailla myös identtisiä keskenään jos treenejä vertaa painoilla. Kuitenkin sillä erolla että viime viikolla epäonnistuin Vantaan Loaded:lla ja tällä viikolla PTVGYM:llä.

Viime viikon perjantaina kävin tekemässä maastaveto & selkätreenin Vantaan Loaded:lla ja samalla päätin tulevani seuraavalla viikolla uudestaan. Viikolla sitten mietin että olisiko käynti taas perjantaina vai olisiko nyt vuorossa lauantai? Perjantaina tekisin taas selkätreenin kun taas sitten lauantaina jalkatreenin. Jossain vaiheessa viikkoa päätin että voisin mennä perjantaina PTVGYM:lle tekemään selkätreenin ja lauantaina sitten Vantaan Loaded:lle jalkatreenin.

Eilen lauantaina kävin tekemässä jalkatreenin normaaliin tapaan PTVGYM:llä. Oli kyllä mukavaa vaihtelua kun olin edellisenä päivänä oli perjantaina käynyt Vantaan Loaded:lla tekemässä maastaveto treenin ja nyt lauantaina PTVGYM:llä jalkatreenin. En taaskaan oikein tiennyt mitä odottaa treeniltä. Perjantaina maastaveto meni hyvin Vantaan Loaded:lla vaikka lopulta epäonnistuin saamaan 270kg plus ketjut. En oikein tiennyt miten edellisen päivän maastaveto vaikutti

Eilen perjantaina tuli käytyä pitkästä aikaa Vantaan Loaded:lla. Minun on ollut tarkoitus käydä Vantaan Loaded:lla jo aikaisemmin mutta ei vain ole tullut käytyä mutta tässä on nyt viime kuukausien aikana ollut muuta menoa. Yksi syy on myös ollut se että kaikki ne kerrat kun Vantaan Loaded:lla olen käynyt niin en ole oikein saanut treenistä irti. En ole vain jotenkin saanut henkistä puolta treeniin mukaan. Minun on ollut erittäin erilaista treenata Vantaan