SkyShowtime kokemuksia käytön jälkeen

10.10.2022 - 15:24

Kaksi viikkoa siinä meni ennen kuin katsoin ensimmäistäkään sarjaa tai elokuvaa SkyShowtime striimauspalvelusta. Kaksi viikkoa sitten aktivoin SkyShowtime palvelun että pääsin katsomaan viimein Yellowstone sarjaa mutta huomasin ettei se eikä moni muukaan sarja pitänyt sisällään tekstityksiä. Huomasin myöskin että kaikki mitä vilkaisin sisälsi vain stereo 2.0 äänet eikä perus 5.1 ääniä. Tämän lisäksi ainakin Apple TV:n äppsi kaatui minulla sen kymmenen minuutin aikana kolme kertaa kun yritin selata SkyShowtime katsoakseni mitä siellä on edes tarjolla.

SkyShowtime kyllä näyttää mukavasti suomenkieliset selosteet jaksoille mutta tosiaan Yellowstone ei pitänyt sisällään tekstityksiä. Näin jäin odottelemaan josta SkyShowtime korjaisi asian jossain kohtaan niin voisin alkaa sitä katsomaan. Kuitenkin tuossa viime viikon aikana sain hieman huhuja että esimerkiksi Yellowstone:sta puuttuisi tekstitykset vain ensimmäisestä jaksosta ja että toisesta jaksosta alkaen tekstityksiä olisi. Tämän johdosta päätin sitten tuossa eilen sunnuntaina katsomaan Yellowstone sarjaa.

Kyllä siitä toisesta jaksosta alkaen tekstitykset löytyivät Yellowstone:sta mutta huomasin hyvin nopeasti sen, että tekstitykset tulevat myöhässä. Juuri sen verran myöhässä että se haittaa paikoitellen katselua. Ei ne ihan niin myöhässä tule mutta sen eron huomaa kun dialogi on puhuttu ja tekstit tulevat ruutuun. Jossain tapauksissa ruudussa näkyy vielä vanhan dialogin tekstitys vaikka ihmiset puhuva jo muusta.

Olen jo kirjoittanut SkyShowtime kokemuksia eikä asiat ole yhtään mihinkään muuttuneet. Kuvanlaadullisesti ollaan hyvällä mallilla mutta äänen olessa vain stereo sekä tekstityksien puute ja nyt näköjään vielä epäsynkassa tulevat niin ei huh huh mikä palvelu. SkyShowtime on surkein striimauspavelu mitä käytän tällä hetkellä.