Nintendo Switch ei sitten saapunut julkaisupäivänä kuten ei mikään muukaan sekä HBO Nordic asiakaspalvelu tuntuu olevan hidas ja huono

14.01.2020 - 16:24

Tänään 3.3 minun oli tarkoitus saada Nintendo Switch sekä The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Tämän lisäksi minun oli tarkoitus saada periaatteessa myöskin Nintendo Switch Pro Controller minkä kylläkin tiesin siirtyvän maanantaille. Myöskin Saksasta tilaamani micro sdxc-muistikortti piti tulla myöskin kun sen arvioita saapumisaika oli torstaina 2.3. Tässä kävi sitten sillä tavalla, että Nintendo Switch sekä The Legend of Zelda: Breath of the Wild jäi jumiin johonkin Postiin "Lähetys on kuljetuksessa. Lähetyksen toimitus on viivästynyt, lähetys toimitetaan 1-2 työpäivän sisällä.". Nintendo Switch Pro Controllerin kanssa kävi sitten sillä tavalla, että minulle oli jätetty sinulle on isokokoinen kirjelappu minkä voin noutaa sitten maanantaina. Sitä en tiedä miksi muistikortti ei vielä tullut mutta sinällään yllättävää, että Saksan Amazoniista paketit tulevat hitaampaa kuin Brittien. Tämän olen jo aikaisemminkin huomannut, että Saksan Amazoonista tavara tulee suhteellisen kauan ellei ota kalliimpaa toimitusta.

Ehkä näin oli sitten parempi ettei mitään näistä tullut vaan jos mahdollisesti saisin kaikki tavarat maanantaina. Ainakin Nintendo Switch Pro Controllerin saan maanantaina haettua, mutta turhaan sitä haen ellei Nintendo Switch sekä The Legend of Zelda: Breath of the Wild paketti tule.

Posti viivästynyt

HBO Nordic asiakaspalvelu on hidasta eikä oikein toimi

Yritin viimeviikonloppuna aktivoida HBO Nordic-tilin käyttöön, mutta en voinut tallentaa luottokortin tietoja. Järjestelmä vain valitti, että "Valitettavasti et voi vaihtaa luottokorttitietojasi Suomen alueen ulkopuolella. Tarvittaessa ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme". Olen yrittänyt tallentaa luottokortin tietoja ilman VPN:n yhteyttä sekä VPN yhteyden kanssa asetuksien ollessa Suomi. Kummallakaan kerralla en ole onnistunut tallentamaan tietoja. Olen myös kokeillut tallentamista eri laitteella joten tuo ei johdu myöskään laitteesta.

Laitoin heti sunnuntaina viestiä HBO:n asiakaspalveluun. Sain viestin maanantaina 27.2 kello 14 aikoihin. Luulin sieltä tulevan tällöin vastaus ongelmaani, mutta näin ei ollutkaan. Tällöin sain seuraavan viestin: 

Kiitos yhteydenotostasi HBO Nordicin asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelumme on yhteydessä sinuun mitä pikimmiten.

Jos asiasi on kiireellinen voit myös soittaa meille numeroon 0800 915 765.

Ystävällisin Terveisin,

HBO Nordic Asiakaspalvelu ja Tuotekehitys

En ole saanut tämän viikon aikana vielä vastausta ongelmaani. Tietenkin aina voisin tehdä uuden HBO Nordic tilin ja yrittää siihen tallentaa luottokortin tiedot, mutta haluan tilin olevan yhdellä tietyllä sähköpostiosoitteella enkä ottaa jotain muuta sähköpostiosoitetta käyttöön. Tämä täytyisi sitten aina muistaa kun ihmettelisin sitä, että kirjautuisin aina väärälle tilille millä on maksutiedot. Kuitenkin odotin nopeampaa asiakaspalvelua kun kyseessä on kuitenkin kokonaan internetissä toimiva yritys. Ei nyt asian kuitenkaan luulisi ihan näin vaikea olevan, että HBO Nordic ei osaa asiaa korjata tai antaa vastausta. Vai onko asia näin, että he eivät tiedä ratkaisua?

Minulle piti tulla tänään uusi jääkaappipakastin minkä kävin ostamassa Hulluilta Päiviltä Powerista. Kuljetuksen olisi pitänyt saapua kello 10 - 13 välissä joten olin odottamassa koko päivän kotona ja otin etäpäivän. Mitään ja kuulunut ja näkynyt niinpä otin Power asiakaspalveluun yhteyttä kello 14 kun kuljetuksen olisi pitänyt viimeistään saapua tunti sitten. Muutenkin kuljetuksen piti soittaa vähintään puolituntia ennen kuljetuksen saapumista. Ajattelin aluksi käyttää Power.fi olevaa chat-palvelua mutta päätinkin ihan soittaa Power asiakaspalveluun.

Paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki, paniikki. Monella suomalaisella oli eilen taas PANIIKKI kun lakot alkoivat tänään torstaina ja osalla jo eilen keskiviikkona. Kun ruokakaupat ovat mahdollisesti kiinni pari päivää niin se sai taas paniikin päälle suurimmalle osalle ihmisistä. Kun ruokakauppa on kiinni päivän tai pari niin se saa suomalaiset paniikkiin ja alkavat hamstraamaan tavaraa ja varsinkin paskapaperia. 

Se meni sitten taas tällä viikolla siihen, että olen nyt kahtena päivänä tällä viikolla ja vielä tulen kolmantenakin päivänä käymään aamupäivällä aluksi laskettelemassa ja illalla sitten normaalisti kuntosalille. Tein tätä samaa vuosi sitten ja huomasin sen olevan todella rankkaa mutta syystä tai toisesta päätin sitten jatkaa tätä samaa kaavaa myöskin nyt tänä vuonna. Se täytyy tässä sanoa että laskettelemasssa en ollut viime vuonna enkä tänäkään vuotena tunti tolkulla vaan yleensä siinä parisen tuntia. Jos olisin lasketellut enemmän sanotaanko vähintään kolme tuntia niin sitten asiat voisivat olla eri.

Talvi on suomalaisille vain MINÄ asenteelle omaaville ihmisille kulta aikaa. Tämän näen päivittäin liikenteessä kun toisia ei oteta huomioon yhtään. Kunhan vain minä. Räikeästi punaisia päin ajavat: minulla on kiire ja eihän auto hidastu talvella. Ajetaan keskellä kahta kaistaa vaikka siinä ympärillä olisi riittävästi tilaa: eihän nuo toiset saa minun ohi ajaa. Kiilataan ja ajetaan toisten perässä kiinni vaikka edelle ajava itse pitäisi turva väliä. Kunhan vain minä.

Muistan vielä ajat kun tilasin usein Amazon.comista sekä Amazon.co.uk aktiivisesti ja sitä kautta Black Friday tuli minulle tutuksi ennen sen rantautumista Suomeen. Tuolloin aina tiesi varrota juurikin sitä yhtä päivää ja olla varuilla hyvistä alennuksista. Tuon jälkeen sitten tullit sun muut ovat ajaneet siihen että Amazon.comista ja Amazon.co.uk:sta on liian kallista tilata ja myöskin Black Friday rantautui Suomeen.