Hyperice Hypervolt hieronta pyssy kokemuksia puolen toista vuoden käytön jälkeen

25.02.2023 - 11:45

En ole aikoihin kirjoittanut kirjoittanut Hyperice Hypervolt hieronta pyssystä mutta tarkoitus on ollut. Viimeisin kirjoitus on ollut Hyperice Hypervolt Plus kokemuksia puolen vuoden käytön jälkeen. Mikään ei ole oikeasti muuttunut ja käytän vieläkin Hyperice Hypervolt hieronta pyssyä lähes päivittäin ja aina kun lähden pidemmäksi aikaa Vammalassa käymään niin otan sen mukaani. Siellä olessa huomaan kuinka paljon se auttaa palautumaan treeneistä sekä muihin jumeihin kun nukkuu normaalista poikkeavissa olosuhteissa. Nyt parin viime talven aikana olen käyttänyt Hyperice Hypervolt sen jälkeen kun olen käynyt laskettelemassa ja huomannut sen edes auttavan palautumaan todella hyvin.

Vaikka käytän Hyperice Hypervolt lähes päivittäin niin käyn siitä huolimatta normaalissa hieronnassa ja siellä käynnin aikana huomaan kyllä että Hyperice Hypervolt auttaa mutta vain pintaan. Varsinaiset jumit jotka ovat syvemmällä lihaksessa niin Hyperice Hypervolt ei pääse niihin käsiksi ja ihan oikeat jumit pitää kyllä käydä avaamassa oikeassa hieronnassa. Kuitenkin päälliset puolet kuten lihaskivut ja jumit kyllä aukeaa. Muutoinkin treeneistä palautuminen nopeutuu kun treenin jälkeen alkaa käyttämään Hyperice Hypervolt hieronta pyssyä.

Hyperice Hypervolt hyvät puolet ovat siinä että saan avattua niskan jumeja ihan hyvin mitkä johtuvat treeneistä sekä työstä. Kun on päivittäin päätetyössä naputtamassa tietokoneella milloin missäkin niin niska vain menee jumiin. Hyperice Hypervolt avulla saan avattua pahimman jumin sekä mahdolliset päänsäryt mitkä johtuvat niskan olevan jumissa. Kuitenkin pidemmän päälle minun on kuitenkin käytävä hieronnassa ottamassa myös niska sillä vaikka tuntisin että niska ei olisi jumissa niin kyllä sieltä jumeja silti löytyy.

Nyt parina viime talvena kun olen aktivoitunut käymään mäessä laskettelemassa niin olen käyttänyt Hyperice Hypervolt sen jälkeen kun olen tullut mäestä pois. Varsinkin talven ensimmäiset kerrat mäessä ovat pahoja kun menee mäkeen ensimmäistä kertaa noin vuoteen. Tuolloin kun kroppa ei ole tottunut lasketteluun niin kroppa on todella väsynyt oudosta rasituksesta mutta olen huomannut kuinka hyvin Hyperice Hypervolt auttaa palautumaan laskettelusta.

Toinen asia minkä olen huomannut jalkoihin liittyen kesäisin on se että kun olen käynyt juoksemassa intervalleja niin treenin jälkeen kun pääsen ampumaan pohkeita Hyperice Hypervolt niin palautuminen on paljon nopeampaa. Kumpa aikoinaan kun juoksin todella paljon niin kyseisiä laitteita olisi ollut saatavilla ja olisin sellaisessa tiennyt ja raaskinut vielä ostamaan. Olisi ollut paljon nopeampaa palautua niistä juoksulenkeistä joita tein lähes päivittäin. Juoksemiseen vielä parempi vaihtoehto olisi hieronta saappaat mutta kunnolliset palautumis- & hierontasaappaat maksavat 700 - 1000€ väliltä.

Hyperice Hypervolt auttaa palautumaan kuntosalitreeneistä todella hyvin. Minkä treenin sitten onkaan tehnyt niin kun sitä lihasryhmää ampuu hetken aikaa niin seuraavana päivänä tunne on ihan eri kuin ei olisi käyttänyt hieronta pyssyä. Sanotaanko nyt niinä päivinä kun edellisenä päivänä olen tehnyt rintatreenin ja seuraavana päivänä kyykkään niin ellen ammu Hyperice Hypervolt hieronta pyssyllä rintatreenin jälkeen niin seuraavana päivänä kun kyykkään niin niin rinta on ihan jumissa ja hyvä jos pääsen kyykky asentoon ilman kipuja. Kun ammun hieronta pyssyllä rintatreenin jälkeen illalla ja seuraavana kyykkään niin pääsen kyykky asentoon ilman kipuja. Näin paljon Hyperice Hypervolt hieronta pyssy auttaa minua.

Myöskin hieroja on kommentoinut sen jälkeen kun hankin Hyperice Hypervolt hieronta pyssyn että kyllä sen kropassa huomaa että lihakset eivät ole ihan niin jumissa kuin aikaa ennen Hyperice Hypervolt hieronta pyssyn. Tämä kertoo todella paljon mutta kyllä sen jo itse huomaa kun Hyperice Hypervolt hieronta pyssyllä ampuu treenien jälkeen sillä se tuntuu ajoittain ei niin hyvälle. Itse olen käyttänyt vallan kovinta mahdollista päätä Hyperice Hypervolt:in kanssa eikä se aina tunnu niin mukavalle. Silloin vain tietää että on tarvetta hieronnalle ja hieronta pyssylle ja jos hieronta pyssy ei tee kipeää tai tunnu pahalta niin silloin joko käytät sitä liian heppoisesti tai et ole vain jumissa sillä jumin ollessa päällä niin se kyllä tuntuu kun sitä avataan.

Perjantaina kun menin PTVGYM:lle tekemään maastaveto treeniä niin minulla taisi olla suunnitelma maastaveto treeniä. En kuitenkaan tiennyt päivän kuntoani kuin vasta treenin edetessä joten tuo suunnitelma oli vain tuollainen heitetty suunnitelma päähän. Kuitenkin tuosta alkuperäisestä "suunnitelmasta" väänsin sitten lopulta lopullisen suunnitelman treenin edetessä. Tällä kertaa käytin 25kg painoja alkupään lämmittelyissä kun viime aikoina olen suosinut 20kg kiekkoja. Tämä ihan sen takia että 25kg kiekkoja oli enemmän siinä lähellä saatavilla kun siinä vierressä oli toisia treenaajia.

Maanantaina tuli tosiaan runtattua räkkivedossa 270kg painoilla kymmenen toistoa mikä oli tietenkin sarjaennätys ja suurimmat painot millä olen tuon kymmenen toistoa räkkivedossa saanut. Tiistaina oli sitten penkki treeni mikä oli aikalailla sitä normaalia kun en oikein tiennyt mitä tehdä. Minulla oli ajatuksia jos toisia mutta päädyin aikalailla sitten tekemään perus treenin isoilla painoilla. Tällä kertaa se tuotti 190kg painoilla kaksi kahden toiston sarjaa minkä lisäksi vielä yhden ykkösen. Ei olla siis missään 200kg penkki kunnossa tällä hetkellä mutta se on ollut nyt tiedossa jo tovin.

Viime viikolla lähdin hakemaan maanantaina räkkivedossa 270kg painoilla kymmentä toistoa kun olinhan saanut sitä edellisellä viikolla juuri ja juuri tehtyä kymmenen toistoa 260kg painoilla. Niin miksi en nyt sitten seuraavalla viikolla saisi kymmentä toistoa kymmenen kiloa painavammalla 270kg:lla? Niin kaikki tämä kymmenen toistoa juttu alkoi oikeastaan kesän treeneistä kun sain vedettyä räkkivedossa 300kg painoilla viisi toistoa. Tuon lisäksi kun olin alkanut muutenkin tekemään pidempiä sarjoja esimerkiksi kyykyssä missä sain aluksi 180kg painoilla kymmenen toistoa ja minkä sain nostettua 200kg painoihin.

Olen nyt pikkuhiljaa yrittänyt vaihtaa kahden maastaveto treenin viikot yhteen maastaveto treeniin ja toiseen treeniin missä teen räkkivetoa tai lohko maastavetoa. Ihan vain sen takia että jos vaikka tulokset alkaisivat nousemaan ja erityisesti jos vaikka kroppa pysyisi hieman paremmin kasassa. Täytyy kyllä sanoa että kun teen kaksi maastaveto treeniä viikkoon niin se kyllä tuntuu kropassa tavalla tai toisella. Myöskin se on vaikuttanut eritoten kyykky treeneihin kun alaselän kanssa on ollut palautumisen vaikeuksia. Tämän taas huomasi eilen lauantaina kun menin tekemään kyykky treeniä PTVGYM:lle ketjuilla.

No niin tulihan se sieltä vaikka aluksi sille ei tuntunutkaan. Tämän viikon keskiviikkona sain kyykättyä 200kg painoilla ensimmäistä kertaa ikinä kymmenen toistoa. Tämä on ollut tavoitteeni ainakin tämän vuoden keväästä alkaen ja mahdollisesti jopa vuosi kausia. Olen saattanut joskus aikoinaan vuosia sitten haaveilla kyykkääväni 200kg painoilla kymmenen toistoa mutta tuolloin se oli kaukainen haave. En edes silloin tainnut saada kyykättyä 200kg tai jos sain niin se oli hikisesti se yksi - kolme toistoa. Nyt kun keväällä asettelin muutamia välitavoitteita kyykkyyn niin olin tainnut silloin saada pitkästä aikaa 180kg kahdeksan toistoa?

Tällä viikolla tuli tehtyä viikon molemmissa jalka- & kyykkytreenissä sarjaennätyksiä kun keskiviikkona tein normaalissa kyykyssä ja eilen lauantaina ketjukyykyssä uudet sarjaennätykset. Muutoinkin molemmat jalkatreenit olivat aika identtisiä keskenään sillä keskiviikkona kerkisin tekemään kaksi liikettä ja lauantaina päätin jättää jalkatreenin kyykkyyn. Tällä viikolla tuli tehtyä siis todella suppeat jalkatreenit mutta toisaalta kumassakin jalkatreenissä sarjaennätyksien jälkeen olin todella puhki. Tämän johdosta lauantaina sitten päätin lähteä suoraan kotiin kyykyn jälkeen.