Hyperice Hypervolt hieronta pyssy kokemuksia puolen toista vuoden käytön jälkeen

25.02.2023 - 11:45

En ole aikoihin kirjoittanut kirjoittanut Hyperice Hypervolt hieronta pyssystä mutta tarkoitus on ollut. Viimeisin kirjoitus on ollut Hyperice Hypervolt Plus kokemuksia puolen vuoden käytön jälkeen. Mikään ei ole oikeasti muuttunut ja käytän vieläkin Hyperice Hypervolt hieronta pyssyä lähes päivittäin ja aina kun lähden pidemmäksi aikaa Vammalassa käymään niin otan sen mukaani. Siellä olessa huomaan kuinka paljon se auttaa palautumaan treeneistä sekä muihin jumeihin kun nukkuu normaalista poikkeavissa olosuhteissa. Nyt parin viime talven aikana olen käyttänyt Hyperice Hypervolt sen jälkeen kun olen käynyt laskettelemassa ja huomannut sen edes auttavan palautumaan todella hyvin.

Vaikka käytän Hyperice Hypervolt lähes päivittäin niin käyn siitä huolimatta normaalissa hieronnassa ja siellä käynnin aikana huomaan kyllä että Hyperice Hypervolt auttaa mutta vain pintaan. Varsinaiset jumit jotka ovat syvemmällä lihaksessa niin Hyperice Hypervolt ei pääse niihin käsiksi ja ihan oikeat jumit pitää kyllä käydä avaamassa oikeassa hieronnassa. Kuitenkin päälliset puolet kuten lihaskivut ja jumit kyllä aukeaa. Muutoinkin treeneistä palautuminen nopeutuu kun treenin jälkeen alkaa käyttämään Hyperice Hypervolt hieronta pyssyä.

Hyperice Hypervolt hyvät puolet ovat siinä että saan avattua niskan jumeja ihan hyvin mitkä johtuvat treeneistä sekä työstä. Kun on päivittäin päätetyössä naputtamassa tietokoneella milloin missäkin niin niska vain menee jumiin. Hyperice Hypervolt avulla saan avattua pahimman jumin sekä mahdolliset päänsäryt mitkä johtuvat niskan olevan jumissa. Kuitenkin pidemmän päälle minun on kuitenkin käytävä hieronnassa ottamassa myös niska sillä vaikka tuntisin että niska ei olisi jumissa niin kyllä sieltä jumeja silti löytyy.

Nyt parina viime talvena kun olen aktivoitunut käymään mäessä laskettelemassa niin olen käyttänyt Hyperice Hypervolt sen jälkeen kun olen tullut mäestä pois. Varsinkin talven ensimmäiset kerrat mäessä ovat pahoja kun menee mäkeen ensimmäistä kertaa noin vuoteen. Tuolloin kun kroppa ei ole tottunut lasketteluun niin kroppa on todella väsynyt oudosta rasituksesta mutta olen huomannut kuinka hyvin Hyperice Hypervolt auttaa palautumaan laskettelusta.

Toinen asia minkä olen huomannut jalkoihin liittyen kesäisin on se että kun olen käynyt juoksemassa intervalleja niin treenin jälkeen kun pääsen ampumaan pohkeita Hyperice Hypervolt niin palautuminen on paljon nopeampaa. Kumpa aikoinaan kun juoksin todella paljon niin kyseisiä laitteita olisi ollut saatavilla ja olisin sellaisessa tiennyt ja raaskinut vielä ostamaan. Olisi ollut paljon nopeampaa palautua niistä juoksulenkeistä joita tein lähes päivittäin. Juoksemiseen vielä parempi vaihtoehto olisi hieronta saappaat mutta kunnolliset palautumis- & hierontasaappaat maksavat 700 - 1000€ väliltä.

Hyperice Hypervolt auttaa palautumaan kuntosalitreeneistä todella hyvin. Minkä treenin sitten onkaan tehnyt niin kun sitä lihasryhmää ampuu hetken aikaa niin seuraavana päivänä tunne on ihan eri kuin ei olisi käyttänyt hieronta pyssyä. Sanotaanko nyt niinä päivinä kun edellisenä päivänä olen tehnyt rintatreenin ja seuraavana päivänä kyykkään niin ellen ammu Hyperice Hypervolt hieronta pyssyllä rintatreenin jälkeen niin seuraavana päivänä kun kyykkään niin niin rinta on ihan jumissa ja hyvä jos pääsen kyykky asentoon ilman kipuja. Kun ammun hieronta pyssyllä rintatreenin jälkeen illalla ja seuraavana kyykkään niin pääsen kyykky asentoon ilman kipuja. Näin paljon Hyperice Hypervolt hieronta pyssy auttaa minua.

Myöskin hieroja on kommentoinut sen jälkeen kun hankin Hyperice Hypervolt hieronta pyssyn että kyllä sen kropassa huomaa että lihakset eivät ole ihan niin jumissa kuin aikaa ennen Hyperice Hypervolt hieronta pyssyn. Tämä kertoo todella paljon mutta kyllä sen jo itse huomaa kun Hyperice Hypervolt hieronta pyssyllä ampuu treenien jälkeen sillä se tuntuu ajoittain ei niin hyvälle. Itse olen käyttänyt vallan kovinta mahdollista päätä Hyperice Hypervolt:in kanssa eikä se aina tunnu niin mukavalle. Silloin vain tietää että on tarvetta hieronnalle ja hieronta pyssylle ja jos hieronta pyssy ei tee kipeää tai tunnu pahalta niin silloin joko käytät sitä liian heppoisesti tai et ole vain jumissa sillä jumin ollessa päällä niin se kyllä tuntuu kun sitä avataan.

Kirjoittelin tuossa viimeksi PTVGYM Pitäjänmäki kokemuksia kun treenaa päivittäin niin siinä jätin yhden asian mainitsematta. Pitäjänmäen PTVGYM:llä tuntuu käyvän vain voimakkaita treenaajia mikä on toisaalta pienoinen ihme sillä nykyään näen harvemmin kovia penkkaajia, mavettajia tai kyykkääjiä. Kyllähän kovia penkkaajia, mavettajia sekä kyykkääjiä PTVGYM:llä näen mutta en enää läheskään niin usein kuin aikoinaan. Nimittäin kun menen tekemään ihan mitä tahansa laitetta niin joudun aina ottamaan puolet painoista pois mitä siinä on käytetty. Tämä vain sinällään ihmetyttää kun en tosiaan näe enään PTVGYM:llä kovempia penkkaajia, mavettajia tai kyykkääjiä.

Normaaliin tapaan minulla on nyt kesäloma taas heinäkuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin niin laitoin lähisalin jäsenyyden jäädytykseen osan ajasta. Tällä kertaa valinta osui kesäloman alkupuoliskolle kun viime vuonna laitoin jäädytyksen jälkimmäiselle puoliskolle. Näin ollen jäädytys on nyt päällä kun loma on alkamassa kun taas viime vuonna jäädytys oli päällä kun palasin lomilta. Viime vuonna kävin lähisalilla aina siihen saakka kunnes lähdin lomille minkä jälkeen lomilta palattua kävin treenaamassa PTVGYM:llä. Nyt tein vaihtelun vuoksi päin vastoin ja olen nyt käynyt ennen lomaani treenaamassa PTVGYM:llä ja loman jälkeen pääsen sitten suoraan "arkeen".

Eilen minulle tuli vastaan Instagramissa jonkun suomalaisen pt:n Akin video koskien onko penkkipunnerrus hyvä liike rintalihasten kasvuun? Siinä käytiin läpi asioita penkkipunnerruksesta negatiivisessa muodossa niin hän ei tykkää penkkipunnerruksesta. Kutsutaan Akia nyt "Aki the PT" kun en sukunimeä muista niin hän kertoi alkuun rintalihasten säikeistä ja kuinka ne menevät ylhäältä alas, alhaalta ylös ja vielä poikittain ja penkkipunnerrus ei osu näihin kaikkiin säikeisiin. Tämän jälkeen hän keskittyi siihen kuinka olkapäät menevät rikki penkkipunnerruksessa ja kuinka käsipainopenkki tai peck-deck olisivat parempia liikkeitä.

Yllätin itseni tämän viikon keskiviikkona sekä torstaina siinä mielessä että tein viikon ensimmäisessä kyykky treenissä kyykkyä ilman vyötä ja tämän jälkeen torstaina viikon toisessa maastaveto treenissä maastavedon ilman vyötä. En edes muista koska viimeksi olen tehnyt kyykkyä ilman vyötä? Yhdessä vaiheessa aloitin aina kyykky treenin ilman vyötä ja kun pääsin yli 100kg painoihin niin otin vyön käyttöön. Näistä ajoista on todella kauan ja tuolloin kyykkyni ei ollut teknisesti ja painollisesti sitä tasoa mitä se on tällä hetkellä. Muistan että tein tuossa lähisalilla joskus mutta siitäkin on jo aikaa niin kyykkyä sukkasilleen ilman vyötä jostain kumman syystä. Muutoin en ole pahemmin kyykkyä tehnyt ilman vyötä.

Eilen lauantaina poikkesin Turun PTVGYM:in kautta kun palasin kotiin. Tämä oli nyt toinen kerta ikinä ja ensimmäinen jalkatreeni Turun PTVGYM:llä. Ensimmäisen kerran kävin Turun PTVGYM:llä pari vuotta sitten jolloin tein maastaveto & selkätreenin. Tuolloin minulle jäi hyvä muistikuva Turun PTGYM:stä mutta miten asian laita oli nyt toisella kerralla? Kuitenkin viime kerrasta oli pari vuotta aikaa niin mielipiteet ja kokemukset ovat muuttuneet kun olen käynyt tällä välin Tampereen PTVGYM:llä, Roihupellon PTVGYM:llä sekä Vantaan Loaded:lla tällä välin. 

Pitihän nyt Tampereen Loaded:lla käydä kun olen Vammalassa käymässä ja minulla on muutama kerta 10-kerran kortista jäljellä. Olin jo tätä aikaisemmin käynyt kaksi treeniä tekemässä Tampereella mutta päätin käydä vaihteeksi Tampereen PTVGYM:llä. Kun tulin Vammalaan niin ajattelin tulla Tampereen PTVGYM:in kautta kun se on paremmin siitä matkan varrella ja siistin ajassa sen vartin? Seuraavalla kerralla kun lähdin Tampereelle treenaamaan juhannus lauantaina niin ajattelin käydä myöskin Tampereen PTVGYM:llä ihan vain vaihtelun vuoksi.