Off the Hook preworkout sivuvaikutukset

17.11.2019 - 12:56

Mielestäni olen jo kirjoittanut siitä kuinka Off the Hook preworkout on laittanut vatsani sekaisin ennen viikonloppuna tehtyä treeniä. Niin kävi jälleen tälläkin kertaa lauantaina ennen kuin olin menossa tekemään jalkatreeniä. Tämä ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta eikä tule olemaan varmaan viimeinenkään. Tämä asia on siinä mielessä hyvin erikoinen, että vastaavaa sivuvaikutusta ei tapahdu normaalisti arkena. Off the Hook on laittanut vatsani sekaisin vain kun olen mennyt salile viikonloppuna tai Vammalassa ollessani. 

Off the Hook sivuvaikutukset tapahtuvat siis "epätavallisena" päivänä mikä on laittanut minut mietteliääksi. Johtuuko sivuvaikutukset siitä, että olen syönyt päivän aikana vähemmän tai eri tavalla kuin arkena? Vaikuttaako kellon aika asiaan muulla tavalla kuin syömisen kautta? Jokin muuttuva tekijä siinä on, että tämä tapahtuu vain viikonloppuisin mutta ei arkisin. En muista koska näin alkoi käymään sillä mielestäni näin ei ole kuitenkaan käynyt ihan aina. Kuitenkin tällä hetkellä sivuvaikutuksen tuleminen on normaalimpaa kuin vatsan pysyminen kasassa.

Aina välillä kyllä jotain sivuvaikutuksia on tapahtunut myös arkena mutta nämä ovat olleet kuitenkin todella harvinaisia kun viikonloppuna se on vain nykyään normaalia. Tällä kertaa otin tietoisen riskin asian kanssa sillä tätä ennen en ole ottanut preworkouttia ennen lauantaina treeniä aikoihin tietäen sivuvaikutuksista. Arkena olen ottanut Off the Hookia ennen treeniä kun taas lauantaisin olen juonut vain kahvia minkä lisäksi espressoa. Tälläkin kertaa kaikki näytti menevän aluksi hyvin kunnes pääsin autolle missä yleensä ongelmat alkavat. 

Off the Hook

Se on siinä mielessä ihmeellistä, että kaikki vaikuttaa olevan normaalia kunnes ole kävellyt autolle. Autolle päästyä asiat kuitenkin alkavat muuttua kun tulee se tunne. Kun pitäisi lähteä salille päin niin suunta on takaisin kotiin. Välillä olen päässyt salille asti kunnes ensimmäinen asia on mennä wc:hen. Joskus olen saanut tehtyä jopa lämmittelysarjat / lämmitelyt kunnes treeni tarvii laittaa hetkeksi tauolle ja mennä hoitamaan asiat. Nykyisin olen myös oppinut sen asian, että heti ensimmäinen kerta ei riitä vaan pian tai lähes tulkoon heti on tehtävä toinen reissu.

Yleisesti kun sivuvaikutukset vatsan menemisestä sekaisin tapahtuu lauantaisin ennen jalkatreeniä niin yritäppäs siitä sitten rakentaa treeni. Ensinnäkin vatsa on tyhjentynyt kun kaikki on tullut vetenä alas. Tämä laittaa miettimään onko kropassa enää energiaa alkaa tekemään treeniä jos kerran kaikki on tullut alas? Toisekseen alan miettimään sitä asiaa, että onko kaikki jo tullut eli uskaltaako kunnolla tehdä? Varsinkin kun kyykky on sellainen liike missä pitää enemmän tai vähemmän pinnistää kun tehdään sarjan viimeisiä toistoja tai suuremmilla painoilla.

Olen alkanut miettimään preworkoutin vaihtoa, että olisiko sillä vaikutusta näihin lauantain vatsan sekaisin menemiseen? Onneksi tässä on nyt pian tulossa black friday jolloin muutoinkin minun on tarkoitus tankata lisäravinne varastoja mitkä alkavat olemaan todella tyhjät. Pitää nyt vain katsoa mitkä ovat tarjouksessa ja millaisissa tarjouksissa. Se että uskaltaako kerralla ostaa enemmän jotain uutta preworkouttia niin on eri asia. Aloitin kuitenkin juuri vähän aika sitten uuden purkin Off the Hookia ja minulla näytti olevan vielä yksi aukaisematon purkki kaapissa niin Off the Hookiakin on vielä reilusti jäljellä. Näin ollen voin mennä hyvin sillä linjalla, että katson mitä on tarjouksessa ja ostan jotain ihan vain lauantain testiin.

https://www.fitnesstukku.fi/off-the-hook-525-g

Ihmettelin eilen Fitnesstukulta tullutta tekstiviesti mainosta ja täytyy kyllä sanoa että kyseisillä tarjouksilla Fitnesstukku ei saa minua takaisin asiakkaaksi. Osta 700€ niin saat 300g kreatiinin kaupan päälle. Kreattinin hinta on siinä 20€ pintaan eli alennus on noin 3% tuohon 700€. Oikeasti kuka ostaa noin paljon lisäravinteita kerralla? Itselläni on mennyt joskus ihan maksimissaan joku 400€ mutta silloinkin ostin lähes kaiken kerralla mitä vuodeksi tarvitsin. Tuossa 400€ oli muutenkin kaiken maailman tarjoukset jo laskettuna eli normaaleilla hinnoilla kyllä 700€ olisi mahdollista.

Jatketaan hieman vielä lisäravinteista ja vitamiineista joista tuossa eilen hieman kirjoittelin "Lisäravinteet hyötyä vai rahan haaskausta? Omat kokemukseni eri lisäravinteista". Aloitetaan vaihteeksi aminohapoista. Itse olen käyttänyt aminohappoja treenijuomana jo vuosia ja eritoten dieetillä olen huomannut niiden vaikutuksen. Normaalisti aminohapot kyllä hieman tuntuvat sille että makeuttaisin vain veden paremman makuiseksi. Kuitenkin olen nyt tottunut aminohappoja juomaan treenin aikana mutta mitään sen kummallisempaa vaikutusta en kyllä osaa sanoa. Dieetillä kun normaalisti muutenkin syö vähän niin kyllä silloin huomaan että aminohapot auttavat jaksamaan treenin aikana hieman paremmin.

Sain tuossa hyvä aiheen kirjoitukseen mutta kun otin Macbook Airiä esille niin enhän sitten muistanut mistä piti alkaa kirjoittamaan. Nyt kuitenkin kun olin menossa sohvalle Macbook Airin kanssa niin muistin lopulta asian mistä ajattelin "taas" kirjoittaa. Olen tästä asiasta enemmän tai vähemmän kirjoittanut vuosien saatossa mutta asia tuli taas esille jossain podcastissa mitä tuossa kuuntelin vähän aikaa sitten.

Viime viikon loppuna oli NFE aka bikini fitness SM-kisat lahdessa minkä vuoksi muutamilla lisäravinne verkkokaupoilla oli alennukset. En ollut oikein rekisteröinyt itselleni tietoa tuosta että NFE oli nyt viime viikonloppuna mutta varmaan siksi en koska sinne ei ollut tarkoitus mennä. Viime vuonna vai oliko se sitä edellisenä vuotena siellä tuli taas käytyä mutta joo minun kohdallani NFE on jo nähty. Viimeksi menin vain kun kaveri halusi mennä niin lähdin mukaan.

Piti tänne jo kirjoittaa ajat sitten että tein Fitnesstukusta vielä tilauksen black weekin jälkeen "cyber weekillä". En ole ikinä cyber mondaysta tilannut mitään kun ihan aikojen alussa jo huomasin että cyber monday tarjoukset ovat ihan huuhaata. Yleensä jos black fridayssa oli tarjouksessa jokin tuote esim 25% niin cyber monday tarjous oli samasta tuotteesta -20% niin kuin näin tänäkin vuonna. Muutenkin cyber mondayssa tarjouksessa olevia tuotteita on paljon

Päätin tilata tuossa muutamia viikkoja sitten Fitnesstukusta vitamiineja / pillereitä kun siellä oli tarjous osta 3 maksa 2 kun pilleri varastoni alkoivat huveta ja black fridayhin oli vielä kuukauden verran aikaa. Olin silloin jo siinä uskossa että Fitnesstukkuun ei välttämättä tule niin hyviä tarjouksia kun siellä joskus on ollut sillä heidän trendinsä on ollut laskeva. Aikoinaan kun black friday rantautui Suomeen niin Fitnesstukussa oli heti mukana 30% - 50%