Fitnesstukussa oli paremmat cyber week tarjoukset kuin black week

17.12.2022 - 10:59

Piti tänne jo kirjoittaa ajat sitten että tein Fitnesstukusta vielä tilauksen black weekin jälkeen "cyber weekillä". En ole ikinä cyber mondaysta tilannut mitään kun ihan aikojen alussa jo huomasin että cyber monday tarjoukset ovat ihan huuhaata. Yleensä jos black fridayssa oli tarjouksessa jokin tuote esim 25% niin cyber monday tarjous oli samasta tuotteesta -20% niin kuin näin tänäkin vuonna. Muutenkin cyber mondayssa tarjouksessa olevia tuotteita on paljon vähemmän ja tosiaan tarjoukset vähäisemmät. Tämän vuoksi en ole niitä oikein muutamana viime vuonna edes katsonut mutta jostain syystä tänä vuonna sitten kävin katsomassa Fitnesstukun tarjoukset ja tein tilauksen.

Fitnesstukussa oli paremmat cyber week tarjoukset

Fitnesstukun black week tarjoukset olivat umpisurkeat ja siksi tein Baoshop.fi:stä tilauksen missä oli paremmat tarjoukset sekä halusin myöskin pitkästä aikaa kokeilla uusia tuotteita mikä oli toinen syy tehdä baoshop:sta tilaus. Kirjoitin Baoshop.fi kokemuksia mitkä löytyy täältä ja täytyy sanoa että kokemus oli kaikin puolin positiivinen eli hyvä. Paketti tuli todella nopeasti tilauksen jälkeen perille eikä tarvinnut odotella niin kuin Fitnesstukulta.

Vaikka teinkin Baoshop.fi:stä tilauksen black weekillä niin en sieltä kuitenkaan tilannut aminoita tai preworkouttia sillä katsoin ettei ne ole itselleni eikä myöskään hinta / laatusuhde kohdannut. Preworkouttiin toivon kofeiinia ja sitä bao tuotteen preworkout ei sisältänyt ja bcaa:n kanssa taisi olla enemmänkin hinta mutta myöskin se että se sisälsi hieman liikaa kaikkea mikä vaikuttaa tietenkin hintaan. Näin ollen syystä tai toisesta kävinkin sitten katsomassa cyber week tarjouksia Fitnesstukulta kun sietä tiedän mitä ostaa. Yllätyin todella paljon kun huomasin että preworkout sekä bcaa oli paremmassa tarjouksessa kuin black weekillä mistä minun niitä oli tarkoitus ostaa mutta kun alennukset oli mitä oli niin en niitä sitten ostanut silloin.

Black weekillä Off the Hook taisi olla jossain 20% vai 25% tarjouksessa sekä Star Nutrition bcaa mitä nyt ostin niin -10% tarjouksessa. Nyt kummatkin tuotteet olivat cyber weekillä osta 2 maksa 1 tarjouksessa eli -50% ja tämän johdosta tankkasin kumpaakin tuotetta kaappiin neljän ja kuuden purkin verran. 

Ihmettelin eilen Fitnesstukulta tullutta tekstiviesti mainosta ja täytyy kyllä sanoa että kyseisillä tarjouksilla Fitnesstukku ei saa minua takaisin asiakkaaksi. Osta 700€ niin saat 300g kreatiinin kaupan päälle. Kreattinin hinta on siinä 20€ pintaan eli alennus on noin 3% tuohon 700€. Oikeasti kuka ostaa noin paljon lisäravinteita kerralla? Itselläni on mennyt joskus ihan maksimissaan joku 400€ mutta silloinkin ostin lähes kaiken kerralla mitä vuodeksi tarvitsin. Tuossa 400€ oli muutenkin kaiken maailman tarjoukset jo laskettuna eli normaaleilla hinnoilla kyllä 700€ olisi mahdollista.

Jatketaan hieman vielä lisäravinteista ja vitamiineista joista tuossa eilen hieman kirjoittelin "Lisäravinteet hyötyä vai rahan haaskausta? Omat kokemukseni eri lisäravinteista". Aloitetaan vaihteeksi aminohapoista. Itse olen käyttänyt aminohappoja treenijuomana jo vuosia ja eritoten dieetillä olen huomannut niiden vaikutuksen. Normaalisti aminohapot kyllä hieman tuntuvat sille että makeuttaisin vain veden paremman makuiseksi. Kuitenkin olen nyt tottunut aminohappoja juomaan treenin aikana mutta mitään sen kummallisempaa vaikutusta en kyllä osaa sanoa. Dieetillä kun normaalisti muutenkin syö vähän niin kyllä silloin huomaan että aminohapot auttavat jaksamaan treenin aikana hieman paremmin.

Sain tuossa hyvä aiheen kirjoitukseen mutta kun otin Macbook Airiä esille niin enhän sitten muistanut mistä piti alkaa kirjoittamaan. Nyt kuitenkin kun olin menossa sohvalle Macbook Airin kanssa niin muistin lopulta asian mistä ajattelin "taas" kirjoittaa. Olen tästä asiasta enemmän tai vähemmän kirjoittanut vuosien saatossa mutta asia tuli taas esille jossain podcastissa mitä tuossa kuuntelin vähän aikaa sitten.

Viime viikon loppuna oli NFE aka bikini fitness SM-kisat lahdessa minkä vuoksi muutamilla lisäravinne verkkokaupoilla oli alennukset. En ollut oikein rekisteröinyt itselleni tietoa tuosta että NFE oli nyt viime viikonloppuna mutta varmaan siksi en koska sinne ei ollut tarkoitus mennä. Viime vuonna vai oliko se sitä edellisenä vuotena siellä tuli taas käytyä mutta joo minun kohdallani NFE on jo nähty. Viimeksi menin vain kun kaveri halusi mennä niin lähdin mukaan.

Päätin tilata tuossa muutamia viikkoja sitten Fitnesstukusta vitamiineja / pillereitä kun siellä oli tarjous osta 3 maksa 2 kun pilleri varastoni alkoivat huveta ja black fridayhin oli vielä kuukauden verran aikaa. Olin silloin jo siinä uskossa että Fitnesstukkuun ei välttämättä tule niin hyviä tarjouksia kun siellä joskus on ollut sillä heidän trendinsä on ollut laskeva. Aikoinaan kun black friday rantautui Suomeen niin Fitnesstukussa oli heti mukana 30% - 50%

Kirjoittelin tuossa kuukausi takaperin kuinka Off the Hook preworkout on laittanut vatsani sekaisin ennen treeniä ja varsinkin ennen viikonlopun treenejä. Sinällään asia on ollut mielenkiintoinen ja ihmeellinen sillä Off The Hook preworkout on laittanut usein sivuvaikutuksena vatsani sekaisin ennen lauantaina treenejä sekä Vammalassa olessani. Mikä asia on ollut eri viikonloppuisin sekä Vammalassa ollessani, että vatsa on mennyt sekaisin Off The Hook