10-kerran kortti PTVGYM:lle ja muutama sananen Loaded 2 Gymistä

06.03.2022 - 18:19

Puolitoista viikkoa sitten kävin hakemassa PTVGYM Pitäjämäelle 10-kerran kortin kun nyt viimein sain itsestäni irti ja tarkoituksenani on käydä kerran - pari kertaa viikossa PTVGYM:llä treenaamassa. Perjantaina tuli käytyä tekemässä selkätreeni missä pääpaino oli maastavedossa ja lauantaina kävin sitten tekemässä vielä jalkatreenin. Näin ollen aktivoiduin parin treenin verran heti ja viikon päästä on tarkoitus käydä ainakin kerran.

Tämä kaikki tapahtui samaan aikaan kun monet olivat innoissaan uudesta Loaded 2 Gymistä Vantaalla. Itse olen olin aina siihen saakka innoissani Loaded 2 Gymistä aina siihen saakka kunnes tieto Vantaasta ilmeni. Kuitenkin olen katsonut videoita miltä Loaded 2 Gym näyttää ja mitä siellä on ja mitä ei ole. Ainakin nopeasti katsottuna Loaded 2 näyttää hyvin samalle kuin Tampereen Loaded Gym. Itseäni tosiaan Vantaalle meno ei kiinnosta pätkääkään ja kun Loaded 2 Gym:llä on toistaiseksi vain Watsonin laitteita niin sekään ei edes auta tilannetta. Watsonin laitteet ovat hyviä mutta kun Arsenalin puuttuessa en näe ainakaan toistaiseksi mitään syytä mennä Loaded 2.

Ihmettelen ihmisten kommetteja siitä, että nyt Vantaallekin tuli kunnon kuntosali. Näin ollen siis FitTammisto, Colyseum ja Power Fit Vantaa ei kuulu kategoriaan kunnon kuntosali. En ole kyllä millään kyseisistä kuntosaleista käynyt mutta luulisi, että edes 3 kyseistä salia olisi edes hyviä sillä PTVGYM ei mene koskaan Vantaalle. Varmaan ehkä jossain vaiheessa tulen käymään Loaded 2 Gym:llä Vantaalla kunhan siellä alkaa olemaan kaikki ne laitteet ja välineet joita sinne on tulossa. Olenhan käynyt kuitenkin jo Tampereen Loaded Gym:llä treenaamassa niin sen puolesta minun ei tarvitse mennä testaamaan Loaded 2 Gymiä.

No mitä PTVGYM Pitäjänmäkeen tulee niin mitä enemmän siellä on nyt käynyt niin sitä enemmän siihen on päässyt sisään. Olen nyt käynyt neljä kertaa PTVGYM:llä niin kuin Loaded Gym:llä ja näitä yhdistää yksi asia. Olen tehnyt kummallakin salilla 2 jalkatreeniä ja 2 selkätreeniä. Miksi? Sen takia, että saleilla on voinut tehdä asioita joita normaalisti en pääse tekemään. Kun menen PTVGYM:lle niin haluan tehdä asioita joita tehdä siellä ja mitä ei voi tehdä normaalisti. Näin ollen treenit ovat ihan erilaisia ja jätän jopa perusliikkeitä tekemättä joita teen lähes joka treenissä.

Miksi tekisin samoja asoita kuin muualla? Nyt tällä kertaa kun tein perjantaina selkätreeniä niin aloitin sen maastavedolla. Ei sinällään mitään yllättävää normaaliin mutta tein maastavetoja käyttäen ketjuja. Lauantaina oli vuorossa jalkatreeni missä aloitin treenin kyykyllä käyttäen ketjuja. Näiden lisäksi tein sitten lopputreenissä sellaisia laitteita jotka eroavat enemmän tai ei ole mahdollista käyttää normaalisti kuten tuettu t-soutu, hack-kyykky, ylätalja erilaisilla variaatioilla tai donkey pohjekone.

Se että minun tarvitsisi mennä joka kerta treenaan PTVGYM:lle niin en näe siinä järkeä. Pystyn tekemään asiat lähisalilla niin kuin olen tähänkin asti voinut tehdä. Matkaa salille on vähemmän eikä minun tarvitse tehdä joka päivä tai treeni kaikkea erikoisuuksia. Tämä on myös asia millä saan mielekkyyden nyt pysymään, että käyn tekemässä erilaisia treenejä eri saleilla.

Keskiviikkona oli viikon ensimminen jalkatreeni ja täytyy sanoa että en odottanut kyykyltä sen pahemmin yhtään mitään. Olinhan juuri lauantaina kyykännyt 230kg kaksi toistoa ja 240kg yhden toiston. Kuitenkin kun katsoo viime viikkoa muutenkin niin keskiviikon ensimmäinen kyykky treeni meni heikosti kun sain kaksi kertaa yhden toiston 200kg. Viikon toinen kyykky treeni lauantailta menikin sitten todella hyvin. Tämän pohjalta en sitten tiennyt oikein mitä odottaa mutta olenkin päättänyt että nyt keskityn viemään kyykyn mielummin hyvin alas kuin lähteä hakemaan yli 200kg painoja.

Minun oli tarkoitus kirjoittaa eilen tämän viikon penkki treeneistä ja siitä kuinka suosittelen tekemään erilaisia treenejä. Kuitenkin nyt päätin kirjoittaa eilisestä kyykky treenistä ja siitä kuinka tämän viikon ensimmäinen kyykky treeni keskiviikkona ja jälkimmäinen nyt eilen lauantaina erosivat toisistaan. Niin kyllä erosivat myöskin tämän viikon penkki treenit mutta eri tavalla sillä tein viikon molemmat penkki treenit eri tavalla. Voisikin siis olla ehkä parempi että kirjoitan tässä nyt tämän viikon penkki ja kyykky treeneistä mitkä erosivat toisistaan eri syistä.

Eilen maaanantaina tuli käytyä kolmannen kerran Tampereen Loaded:lla treenaamassa kun minun oli alun perin tarkoitus palata kotiin reissulta keskiviikkona. Minulla oli Vammalan kuntosalille yksi kerta jäljellä ja ajattelin sen käyttää tiistaina kun minun oli alun perin tarkoitus palata kotiin keskiviikkona. Kuitenkin kun nyt eletään tiistaita niin olenkin jo takaisin kotona. Taas vaihteeksi suunnitelmat muuttuivat extemporeen ja siinä tiistaiaamuna kun olin herännyt niin lähes saman tien aloin pakkaamaan kamoja kasaan että pääsin lähteen mahdollisimman pian.

Sunnuntai on juuri vaihtumassa maanantaihin kun aloin kirjoittamaan tätä kirjoitusta mitä olen tässä nyt jo suunnitellut kirjoittavani monet illat kuitenkaan saamatta sitä aikaiseksi. Eräällä tapaa tämä tulee olemaan saman asian kirjoittamista mistä olen jo kirjoittanut niin moneen kertaan mutta tämä viikko osoitti jälleen kerran sen että tästä vain pitää kirjoittaa lisää. En tule tällä kirjoittamisella saamaan asiaan mitään korjausta vaikka kyllä haluaisinkin mutta kuitenkin haluan täällä nyt taas purkaa ajatuksiani koska olen näistä asioista jo niin moneen kertaan ja vuoteen puhunut.

En näköjään sitten ollutkaan kirjoittanut siitä että tein viikko sitten lauantaina PTVGYM:llä uuden pysäytyskyykky ennätyksen 210kg minkä sitten tämän viikon tiistaina laitoin uusiksi saamalla 220kg. Kaikki lähti siitä liikkeelle että viime viikon perjantaina maastaveto treenin jälkeen huomasin lauantai aamuna että pohkeeni on jumalattoman tiukka. Kirjoittelinkin tuosta pohkeen kuntoon saamisesta tuossa viime kirjoituksessa maaginen kakkonen Mayorssilla. Huomasin siis aamupäivällä että oikea pohkeeni oli ihan jumalattoman tiukka joten aloin sitten itse sitä hieromaan ja ampumaan hierontapyssyllä. Tunsin saaneeni sen paljon parempaan kuntoon siinä aamupäivän aikana.