Fitnesstukku bye bye? Baoshop.fi kokemuksia

24.11.2022 - 11:17

Päätin tilata tuossa muutamia viikkoja sitten Fitnesstukusta vitamiineja / pillereitä kun siellä oli tarjous osta 3 maksa 2 kun pilleri varastoni alkoivat huveta ja black fridayhin oli vielä kuukauden verran aikaa. Olin silloin jo siinä uskossa että Fitnesstukkuun ei välttämättä tule niin hyviä tarjouksia kun siellä joskus on ollut sillä heidän trendinsä on ollut laskeva. Aikoinaan kun black friday rantautui Suomeen niin Fitnesstukussa oli heti mukana 30% - 50% alennuksilla sekä monessa tuotteessa oli osta 2 maksa 1. Kuitenkin noista ajoista ollaan tultu siihen että vuosi vuodelta tarjoukset ovat olleet huonommat.

Päätin siis käyttää noin kuukausi sitten osta 3 maksa 2 kampanjaa kun ostin vitamiineja / pillereitä ja tuo oli loppujenlopuksi paras ratkaisu. Minun vain olisi pitänyt tankata enemmän mikä oli se huonompi ratkaisu. Lisäksi esimerkiksi omega 3 joita olisin ostanut niin oli loppunut. Näin ollen päätin että tilaan loput nyt black fridaysta kun muutenkin omegaa pitäisi ostaa minkä lisäksi sitten noita muita "perus" mitä on tullut black friday:na tankattua.

Baoshop.fi kokemuksia

Fitnesstukku oli ensimmäisiä yrityksiä jotka julkaisivat black friday tarjoukset jäsenille. Menin ne heti katsomaan sillä ajattelin tehdä tilauksen sitten samantien kun tiesin mitä tulisin ostamaan. Lopulta kun kirjauduin sisään ja näin tarjoukset niin en sinällään yllättynyt mutta petyin kyllä sillä tiesin heti ettei oli mitään järkeä lähteä mitään tilaamaan nyt vaan pitää odottaa että muut lisäravinne yritykset julkaisevat tarjouksensa. Fitnesstukun pääsääntöinen alennus oli -10% suurimmasta osasta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ei ollut niitä samoja osta 2 maksa 1 kampanjoita eikä muutenkaan edes -20% vaan pelkkä -10% mikä on jopa heikompi suoritus kuin normaalit alennukset ja varsinkin tuo vitamiineissä ollut osta 3 maksa 2 oli jopa paljon parempi.

Muutaman päivän päästä Nyyssölän Mika taisi mainostaa omaa -10% lisäasennusta jo valmiiksi olleisiin tarjouksiin koodillla MIKA10. Tuota kyllä aloin miettimään mutta samaan aikaan muut yritykset alkoivat julkistamaan hintojaan missä näkyi tuota normaalia 30 - 50% alennusta. Sunnuntaihin mennessä kaikki lisäravinne yritykset joista mietin ostavani olivat julkaisseet tarjouksensa niin siinä vaiheessa päätin etten nyt tällä kertaa Fitnesstukusta tilaa.

Sunnuntai meni käytännössä eri yrityksien sekä niiden verkkokaupoissakin eri tuotteiden vertailuun. Halusin vertailla tuotteiden ravintoarvoja suhteessa hintoihin ja mikä olisi edullinen vaihtoehto. Tuossa piti olla hyvinkin tarkkana sillä purkkien koot ja oikeiden annoksien määrät eivät välttämättä olleet suhteellisia. Jotkut tuotteet sisältävät paljon kapseleita tai jauhetta mutta vastaavasti kapseleita tai jauhetta pitää ottaa yhteen annokseen paljon enemmän kuin toisessa tuotteessa. Siksi minun piti vertailla todella tarkkaan mitä tulisin ostamaan sillä tarkoitus oli juurikin ostaa paljon. Haluan aina ostaa paljon kerralla varastoon kuin pieniä määriä ja odotella seuraavia alennuksia.

Päädyin lopulta "pitkän" pohdiskelun jälkeen tilaamaan lisäravinteet tällä kertaa BAOshop:sta https://baoshop.fi/ . Ihan vain sen takia kun BAO:n omat tuotteet olivat -30%, omegat sekä msm jotain -40 vai 50% sekä proteiinijauhe -40%. Nyt oli myöskin hyvä ajankohta ja aika kokeilla jotain uutta. Olen nyt tilannut lisäravinteet vain Fitnesstukusta aina siitä lähtien kun vaihdoin sinne niitä tilaamaan. Yritin tuossa muistella ja katsoa mistä sinne siirryin mutta nyt iski vain blackout etten löytänyt ja muistanut mistä sinne edes vaihdoin.

Kuitenkin BAOshopista voin sanoa sen verran ensimmäisen tilauksen jälkeen että nopeaa oli ja paljon nopeampaa kuin Fitnesstukulta. Tein tilauksen sunnuntaina, maanantaina käsittelivät sen ja oma postiin tuli merkintä ja paketti saapui keskiviikkona. Fitnesstukulta kestää nykyään vähintään yksi viikko kun paketti on perillä tilauksesta vaikka oma postiin merkintä paketista saattaa tulla nopeasti. Mitä itse BAO tuotteisiin niin eilen illalla smoothieen laitoin jo BAO The PROTEIN FOR NIGHT sekä BAO The Glutamine enkä huomannut mitään ihmeellisyyksiä maussa tai sivuvaikutuksia eli vaikutti imeytyvän hyvin ainakin smoothien seassa.

Ihmettelin eilen Fitnesstukulta tullutta tekstiviesti mainosta ja täytyy kyllä sanoa että kyseisillä tarjouksilla Fitnesstukku ei saa minua takaisin asiakkaaksi. Osta 700€ niin saat 300g kreatiinin kaupan päälle. Kreattinin hinta on siinä 20€ pintaan eli alennus on noin 3% tuohon 700€. Oikeasti kuka ostaa noin paljon lisäravinteita kerralla? Itselläni on mennyt joskus ihan maksimissaan joku 400€ mutta silloinkin ostin lähes kaiken kerralla mitä vuodeksi tarvitsin. Tuossa 400€ oli muutenkin kaiken maailman tarjoukset jo laskettuna eli normaaleilla hinnoilla kyllä 700€ olisi mahdollista.

Jatketaan hieman vielä lisäravinteista ja vitamiineista joista tuossa eilen hieman kirjoittelin "Lisäravinteet hyötyä vai rahan haaskausta? Omat kokemukseni eri lisäravinteista". Aloitetaan vaihteeksi aminohapoista. Itse olen käyttänyt aminohappoja treenijuomana jo vuosia ja eritoten dieetillä olen huomannut niiden vaikutuksen. Normaalisti aminohapot kyllä hieman tuntuvat sille että makeuttaisin vain veden paremman makuiseksi. Kuitenkin olen nyt tottunut aminohappoja juomaan treenin aikana mutta mitään sen kummallisempaa vaikutusta en kyllä osaa sanoa. Dieetillä kun normaalisti muutenkin syö vähän niin kyllä silloin huomaan että aminohapot auttavat jaksamaan treenin aikana hieman paremmin.

Sain tuossa hyvä aiheen kirjoitukseen mutta kun otin Macbook Airiä esille niin enhän sitten muistanut mistä piti alkaa kirjoittamaan. Nyt kuitenkin kun olin menossa sohvalle Macbook Airin kanssa niin muistin lopulta asian mistä ajattelin "taas" kirjoittaa. Olen tästä asiasta enemmän tai vähemmän kirjoittanut vuosien saatossa mutta asia tuli taas esille jossain podcastissa mitä tuossa kuuntelin vähän aikaa sitten.

Viime viikon loppuna oli NFE aka bikini fitness SM-kisat lahdessa minkä vuoksi muutamilla lisäravinne verkkokaupoilla oli alennukset. En ollut oikein rekisteröinyt itselleni tietoa tuosta että NFE oli nyt viime viikonloppuna mutta varmaan siksi en koska sinne ei ollut tarkoitus mennä. Viime vuonna vai oliko se sitä edellisenä vuotena siellä tuli taas käytyä mutta joo minun kohdallani NFE on jo nähty. Viimeksi menin vain kun kaveri halusi mennä niin lähdin mukaan.

Piti tänne jo kirjoittaa ajat sitten että tein Fitnesstukusta vielä tilauksen black weekin jälkeen "cyber weekillä". En ole ikinä cyber mondaysta tilannut mitään kun ihan aikojen alussa jo huomasin että cyber monday tarjoukset ovat ihan huuhaata. Yleensä jos black fridayssa oli tarjouksessa jokin tuote esim 25% niin cyber monday tarjous oli samasta tuotteesta -20% niin kuin näin tänäkin vuonna. Muutenkin cyber mondayssa tarjouksessa olevia tuotteita on paljon

Kirjoittelin tuossa kuukausi takaperin kuinka Off the Hook preworkout on laittanut vatsani sekaisin ennen treeniä ja varsinkin ennen viikonlopun treenejä. Sinällään asia on ollut mielenkiintoinen ja ihmeellinen sillä Off The Hook preworkout on laittanut usein sivuvaikutuksena vatsani sekaisin ennen lauantaina treenejä sekä Vammalassa olessani. Mikä asia on ollut eri viikonloppuisin sekä Vammalassa ollessani, että vatsa on mennyt sekaisin Off The Hook