Essentials Single Monitor Gas Lift näyttöteline kokemuksia

07.11.2020 - 16:49

Viime viikon sunnuntain sain jostain kumman syystä inspiraation lähteä siivoamaan "pc nurkkausta" kunnolla ensimmäistä kertaa sitten putkiremontin. Ajattelin aluksi vain irroittaa pc:stä kaikki johdot ja siivota pc pölyistä paineilmalla minkä jälkeen siirsin pc-pöydän ja maton. Näin ollen pääsin imuroimaan ja moppaamaan "pc nurkkauksen" ihan kunnolla ilman esteitä sekä tamppasin maton mistä irtosi ihan hirveästi pölyä. Näin olen tehnyt viimeksi parisen vuotta sitten putkiremontin takia ja tämänkaltainen kunnollinen siivous on jäänyt väliin ihan vain sen takia, että koko nurkkaus vaatii totaalista tyhjennystä.

Pc kolmella näytöllä minkä lisäksi on vielä ratti & polkimet ja kaiken maailman muita pienempiä laitteita niin siinä ei ole vain ihan joka viikkoista intoa lähteä siivoamaan kunnolla. Vaikka viikottain pöydältä pyyhkii pölyt pölyhuiskalla ja märällä rätillä niin siitä huolimatta pöydälle oli jäänyt jonkin verran pölyä kun pöydällä on kuitenkin nuo kolme näyttöä sekä muuta laitteistoa mitkä pitäisi saada siirrettyä siivouksen alta pois. Pöytä nyt oli suhteellisen hyvässä jamassa kuten lattia maton maton alta mutta itse matto oli se pölyisin paikka vaikka matto onkin tullut imuroitua viikottain. Imurointi ei vain riitä ja mattoja pitää tampata tietyin ajoin mutta se on vaikeaa kun maton päällä on hirveästi asioita mitkä pitää siirtää ennen kuin maton saa otettua pois.

Essentials Single Monitor Gas Lift näyttöteline kokemuksia

Siinä vaiheessa kun sain "pc nurkkauksen" tyhjennettyä, imuroitua & mopattua ja olin viemässä mattoa tampattavaksi pihalle niin minulle tuli ajatus viimein hankkia näyttötelineet näytöille. Olin jo pidempään miettinyt näyttötelineiden hankkimista näyttöihin mutta syystä tai toisesta en ollut saanut tehtyä asialle yhtään mitään. Kävin kyllä katsomassa vaihtoehtoja näyttötelineille joskus silloin kun asiaa viimeksi mietin, mutta huomasin niiden olevan suhteellisen kalliita. Suhteellisen kalliita siinä mielessä, että kolmesta näytöstä kaksi on noin 100€ halpa näyttöjä eikä tuo päänäyttökään nyt niin hirveästi kalliimpi ole.

Tulin nopeasti siihen tulokseen, että tarvitsen vain näyttötelineet vain sivunäytöille. Nyt kun olin raivannut kaikki tyhjäksi niin pääsin myös tarkistamaan miten erilaiset näyttötelineet sopisivat nykyiseen pc-pöytään ja huomasin ettei kolmen näytön yhtenäinen teline olisi edes mahdollinen. Parisen vuotta sitten putkiremontin aikaan minulla oli hyvä syy hankkia uusi pc-pöytä, mutta päädyin menemään lopulta Jyskin halvalla pöydällä mikä taisi olla vielä tarjouksessa 30€ tai 40€ hintaan. Ainoa syy tuon pöydän ostamiselle oli juurikin hinta sekä "pc nurkkauksen" leveys mihin ei sovi 160cm pöytä. Nyt myöhemmin tuosta pöydästä on joutunut hieman kärsimään mutta minua muutoinkin kyllä alkoi mietityttämään kestääkö kolmen näytön teline oikeasti ja paljonko hyvin säädettävästä kolmen näytön telineestä joutuu maksamaan?

Kävin katsomassa Gigantin sivuilla mitä näyttötelineitä lähi Gigantin liikkeessä olisi jotta voisin hakea ne samantien. Kun olin nyt kerran saanut inspiraation asian hoitamiseksi niin halusin hakea näyttötelineet samantien. Myöskin kun pöytä oli tyhjä sekä kaikki johdot ja laitteet irti niin näyttötelineet olivat hyvä asentaa samantien ettei kaikkia laitteita tarvitsisi irroittaa uudestaan. Katsoin että lähi Gigantissa olisi Essentials Single Monitor Gas Lift näyttöteline hyllyssä niin päätin lähteä samantien Gigantista sellaisia hakemaan. Jostain syystä en vain jaksanut lähteä Verkkokauppa.comiin niin vaikka siellä olisikin saattanut olla parempi valikoima niin päädyin hakemaan kaksi yhden näytön telinettä Gigantista.

Samalla kun siinä tuli taas tajuttua se asia, että jos jotain tavaraa tarvitsee yhtäkkiä tai haluaa hakea sen suoraan kaupan hyllyltä niin valikoima on todella suppea. Oli kyseessä Gigantti tai Verkkokauppa.com niin kun alkaa katsomaan saatavuutta ja varsinkin heti hyllystä saatavia tavaroita niin valikoima on todella suppea. Aina kun minulle tulee tarve hakea jotain tavaraa Gigantista tai Verkkokauppa.comista niin yleisesti tavara on tilattava ja sen saamisessa tulee kestämään vähintään viikko kun välillä tavaran haluaisi hakea heti liikkeestä. Jostain syystä näin on aina minun tapauksessani ja kummassakin kaupassa on sama asia.

Essentials Single Monitor Gas Lift näyttöteline kokemuksia

Essentials Single Monitor Gas Lift näyttöteline on mielestäni ihan hyvä mutta ei täydellinen näyttöteline. Saan nyt viimein säädettyä sivunäyttöjä ylös alas ja sekä sivuille. Kyseessä on on oikeasti halpis näytöt niin niiden jalustat ovat olleet kiinteät yhteen suuntaan ilman mitään liikkuvuutta. Näin ollen kun näyttöä on halunnut saada ylemmäksi niin näytön alustan alle on pitänyt laittaa jotain koroketta ja kun näyttöä on pitänyt siirtää vinoittain niin koko näyttöä on pitänyt siirtää. Essentials Single Monitor Gas Lift näyttötelineellä saan nyt siirrettyä näyttöä käytännössä miten haluan. Essentials Single Monitor Gas Lift näyttöteline oli helppo asentaa pöytään kiinni ja paketti piti sisällään muutamia ruuveja joilla sain laitettua näytöt kiinni telineeseen ilman että jouduin hankkimaan lisätarvikkeita. Sain myös laitettua telineet ja sitä kautta näytöt juuri siten kuin halusin ja pystyn vielä siirtämään näyttöjä tarvittaessa niin kyseiset telineet sopivat minulle.

Essentials Single Monitor Gas Lift näyttötelineitä pitää joissakin tapauksissa kiristää muutamista kohdista joten jos vaihtelet näytön kulmaa ja asentoja paljon niin voit joutua kiristämään näitä ruuveja. Itse asensin näytöt kerralla sitä kuin halusin niiden olevan ja samalla kiristin ruuvit kireämmälle jotta näyttöteline pysyy haluamassani asennossa. Olen kuitenkin varautunut siihen, että jos alan muuttamaan näyttöjen kulmia ja asentoja niin voin joutua kiristämään näitä kyseisiä ruuveja. On myös hyvä muistaa, että näyttöteline vaatii hieman tilaa ympärilleen jotta telinettä pystyy kääntelemään ja jotta saat näytöt haluttuun kulmaan.

Olen ollut tähän asti todella tyytyväinen, että lopulta päädyin hakemaan Essentials Single Monitor Gas Lift näyttötelineitä. Ensinnäkin sain pöydälle enemmän tilaa kun näytöt on kiinni näyttötelineissä eikä ne ole pyödällä omissa telineissään. Toisekseen sain näytöt paremmin paikoilleen ja pystyn säätämään näytön korkeutta sekä kulmia. Olen vain alkanut miettimään miksi en ole tehnyt näin aikaisemmin? Miksi en ole hankkinut aikaisemmin näyttötelineitä?

Tänä vuonna palasin viimein ajamaan Iracingiä oikeasti muutaman vuoden tauon jälkeen. Aina silloin tällöin tuli hankittua lyhyt aikainen lisenssi mutta mitään pidempi aikaista aikaa Iracing ei tullut ajettua. Minun piti muutamia vuosia sitten hankkia black friday alennuksesta Iracing vuosi lisenssi niin kuin niistä Iracigin lähettämistä alekoodeista joita sain. En kuitenkaan syystä tai toisesta tullut lisenssiä hankkineeksi kuin sitten viime vuoden black friday alennuksista. Vielä viime vuoden loppupuolella en lähtenyt ajamana Iracingiä sillä tiesin vuoden vaihteeseen tulevan kuitenkin taukoa. Niimpä ajattelin ja päätin sitten aloittaa Iracing ajamisen tammikuussa ja minkä myös tein.

Sain tuossa eilen pelattua Far cry 6:sen läpi Playstation 5:lla. Tämä oli nyt ensimmäinen Far Cry peli sitten Far cry 2:n mitä pelasin konsolilla. Aikoinaan hankin Far cry 4:n pc:lle ja kun olin pelannut sen läpi niin hankin Far cry 3:n pc:lle. Tuossa jossain välissä tuli sitten hankittua Far cry 5 myös pc:lle mutta jostain syystä sen pelaaminen jäi johonkin kohtaan ja on nyt ainoa Far cry peli 3 - 6:n välillä mitä en ole pelannut läpi. Far cry 1 pelasin

Kesällä siinä juhannuksen aikoihin olin käymässä maalla ja minulla oli Xbox Series X mukanani mihin olin juuri ottanut GamePassin. Ajattelin tuolloin kokeilevani muutamaa eri peliä mutta juuri tuolloin GamePassiin oli tullut Assassin's Creed Origins mitä sitten lähdin kokeilemaan ja mihin jäin sitten koukkuun. Koko tuon GamePass kuukauden ajan en ehtinytkään sitten pelata mitään muuta kuin Assassin's Creed Originsia ja sen johdosta päädyin sen ostamaan sen ja

Tänään aamupäivällä sain "viimein" pelattua Assassin's Creed Origins siihen vaiheeseen kun katsoin sen olevan pelattu ja aika siirtyä uuteen peliin. Mennään ajassa taakse päin kesäkuuhun kun minulla oli vielä suunnitelmissa ottaa Playstation 5 mukaan lomalle minkä olin juuri vähän aika sitten ostanut. Hankin Playstation 5:lle muutamia pelejä tarjouksista joita aloin pikkuhiljaa pelaamaan. Ensiksi pelasin läpi Unchartedin mikä olikin aika nopeasti pelattu läpi

Tilasin tuossa viikko sitten Dyson Purifier Cool Formaldehyde TP09 Pro ilmanpuhdistimen Gigantista minkä laitoin noudettavaksi Gigantin myymälään mistä hain sen nyt perjantaina. Jos olisin tilannut Dyson Purifier Cool Formaldehyde TP09 Pro päivää aikaisemmin niin olisin saanut ilmaisen toimituksen mutta tuo ei sinällään haitannut sillä olisin muutoinkin hakenut sen noudettavaksi Gigantista. Ajattelin sen olevan paljon helpompi ratkaisu kuin hakea kyseinen

Näin eilen illalla Youtubessa videon, että Sonyn 2021 mallin televisiot ovat saaneet kauan odotetun VRR-päivityksen. VRR eli Variable Refresh Rate liittyy pelaamiseen ja 120Hz virkistystaajuuteen. Itse en ole oikein tietoinen mitä VRR tarkalleen ottaen tekee ja miksi se on niin odotettu toiminnallisuus. Kuitenkin ennen kuin ostin Verkkokauppa.comin Black Fridaystä Sony XR-75X93J television niin lukemalla arvioita niin VRR tuli vastaan. Arvioissa mainitsiin että