Bad Boys for Life 4K Itunes arvio & kokemuksia

28.07.2020 - 12:35

Bad Boys for Life 4K on juuri tällä hetkellä Itunesissa tarjouksessa 8€ hintaan. Bad Boys for Life Itunes 4K versio pitää sisällään Dolby Visionin sekä Dolby Atmos ääniraidan. Kun huomasin Bad Boys for Life olevan tarjouksessa 8€ hintaan niin en miettinyt kauaa ostaisinko sen vai en sillä ostin sen käytännössä samantien. Hetken miettimisen jälkeen laitoin elokuvan päälle ja katsoin sen samantien.

Bad Boys for Life 4K julkaisu Dolby Visionilla sekä Dolby Atmos ääniraidalla on suoraan sanoen demo materiaalia niin kuvanlaadun kuin äänen suhteen. Kuvanlaatu on erittäin tarkka koko elokuvan ajan ja Dolby Vision tuo elokuvaan todella värikkään Miamin. Varsinkin ilta / yö kohtaukset ovat erittäin hyvän näköisiä kun pimeä on oikeasti mustaa ja talojen / kauppojen eri väriset led-lamput paistavat hyvällä kontrastilla ja selkeästi. Elokuvan kuvanlaatu on alusta loppuun saakka hyvää ja tasaista minkä lisäksi kirkkaissa kohtauksissa on käytetty hyvin värejä ja pimeät kohtaukset ovat oikeasti pimeitä.

Bad Boys for Life 4K Itunes arvio & kokemuksia

Bad Boys for Life elokuvan Dolby Atmos ääniraitakaan ei kalpene kuvanlaadulle yhtään. Kattokaiuttimia / ylä-ääniä käytetään elokuvan alusta loppuun saakka erittäin monipuolisesti. Alun autokohtauksesta elokuvan loppupuolella tapahtuviin toimintakohtauksiin joten elokuvassa ei ole vain muutamaa Dolby Atmos kohtausta vaan useampi. Myöskin elokuvan normaali dialogi on normaaliin tapaan selvän kuuloista.

Bad Boys for Life 4K Itunes versio on Dolby Visionilla sekä Dolby Atmoksella varustettua demo materiaalia. Omasta mielestäni Bad Boys for Life on trilogian huonoin osa mutta silti elokuva on hyvin viihdyttävä ja katsottava elokuva. Varsinkin nyt 8€ hintaan Bad Boys for Life 4K Itunes versio on lähes pakko-ostos.

Bad Boys for Life 4K Itunes vs Bad Boys for Life 4K Bluray

Kävin jälkeenpäin tarkistamassa Bad Boys for Life 4K Blu-ray julkaisuja niin huomasin siinä olevan vain HDR10 sekä DTS:X ääniraita. Itunes versiossa on Dolby Vision sekä Dolby Atmos ääniraita. Mielestäni Dolby Visionin värimaailma on parempi kuin HDR10 vastaava tai ainakin siihen tulokseen olen tullut. En ole kyllä ikinä tehnyt vertailuja Dolby Visionin sekä HDR10 välillä niissä julkaisuissa mitkä sisältävät kummatkin. Ääniraidoissa Dolby Atmos ääniraidat ovat olleet yleisesti parempia kuin DTS:X ääniraidat 4K bluray elokuvissa joita olen katsonut.

Bad Boys for Life 4K Itunes vs Bad Boys for Life 4K Bluray

Bluray.comin Bad Boys for Life 4K bluray arvio.

Bad Boys for Life 4K Itunes kuvia

Bad Boys for Life 4K Itunes

Bad Boys for Life 4K Itunes

Bad Boys for Life 4K Itunes

Bad Boys for Life 4K Itunes

Bad Boys for Life 4K Itunes

Eilen aamulla ennen kuin lähdin käymään maalla niin sain extempore ajatuksen mitä jos ostaisin uuden Apple TV 4K gen 3:sen Vammalaan? Mietin tätä asiaa ensimmäisen kerran joululomalla ollessani mutta se ei edennyt sen enempää enkä sen jälkeen miettinyt koko asiaa enää. Jostain syystä sitten eilen aamupäivällä kun söin aamupalaa ja katselin hieman Netflixiä omalta Apple TV 4K:lta niin ajattelin että pitäsikö minun ottaa se mukaan? 

Huhti - toukokuun vaihteessa tajusin tarkistaa koska Finnkinon joululiput vanhenevat. Ostin ennen joulua Finnkinon 4 super lipun paketin kun tarkoitus oli käydä katsomassa Avatar 2. Kuitenkin huomasin sitten että ne eivät tietenkään olleet voimassa heti ostohetkestä vain vasta joulun jälkeen. Tällöin olin jo lähtenyt Vammalaan enkä sitten jaksanut mennä Tampereelle sitä katsomaan. Sitten kun palasin takaisin kotiin niin minun oli tarkoitus vielä käydä Avatar 2

Muutaman kuukauden päästä tulee vuosi siitä kun ostin Verkkokauppa.con black friday tarjouksesta nykyisen Sony XR-75X93J television pitkän pohdinnan jälkeen. Itse kun kuulun niihin ihmisiin ketkä vertailevat tuotteita keskenään todella paljon ja käyttävät aikaa tutkimiseen mikä tuote sopii itselle ja mitä kalliimpi malli tarjoaa. Sony XR-75X93J tuli itselleni korvaamaan 15 - 16 vanhan Optoma HD80 videotykin mikä oli ensimmäisiä fullhd videotykkejä aikoinaan

Tänään Suomessa lanseerattiin SkyShowtime ja käytin tuon tarjouksen hyväksi että palvelun sai puoleen hintaan eli 7€ sijasta 3.5€/kk. Tänä iltana ja tuossa ennen kuntosalille menoa asensin SkyShowtime äppsin Apple TV:lle katsoakseni tarjontaa sekä laatua. Hyvin nopeasti huomasi että SkyShowtime on lanseerattu liian aikaisin sillä tälläisenään en voi suositella SkyShowtime kenellekkään.

Odottelin innolla Spider-Man: No Way Home elokuvaa viime vuoden puolella kun pidin parista aikaisemmasta Spider-Man: Far from Home sekä Spider-Man: Homecoming elokuvasta. Minun oli tarkoitus käydä katsomassa Spider-Man: No Way Home viime vuoden puolella mutta aikataulu ei oikein osunut yhteen reissun kanssa ja tämän jälkeen alkoikin rajoitukset ja elokuviin ei sitten päässytkään. Ajattelin käydä katsomassa sitten tämän vuoden puolella mutta rajoitukset

Katsoin illalla eilen The Guns of Navarone 4K blu-ray:n minkä ostin viimeksi Cdonin Black Friday tarjouksesta osta 10kpl 4K bluray elokuvaa 100€ paitsi, että se taisi viimeksi olla 110€. Tämä taisi olla kolmas kerta kun näin The Guns of Navarone elokuvan minkä omista myös normaalina bluray:na ja miltä ne olen aikaisemmin katsonut. En kyllä yhtään muista minkä laatuinen tuo kyseinen bluray oli mutta 4K bluray versio The Guns of Navarone on hankkimisen arvoinen