PTVGYM Tampere kokemuksia

03.12.2023 - 00:35

Löysin itseni lauantai-iltana "viimein" Tampereen PTVGYM:ltä. Viimein siksi että minun oli tarkoitus mennä alunperin PTVGYM Tampereen avaisiin mihin en lopulta mennyt. Myöskin syys - lokakuussa minun oli tarkoitus tehdä Tampereen keikka testaamaan PTVGYM Tampere mutta tätäkään reissua ei tullut myöskään tehtyä. Lopulta päätin että kun tulen jouluksi Vammalaan niin silloin viimeistään käyn PTVGYM mutta nyt tuli jo tälläinen extempore käynti Vammalaan jo ennen joulua niin nyt oli hyvä hetki käydä testaamassa PTVGYM Tampere.

Täytyy kyllä alkuun sanoa että ei yllättänyt päästä puhtaaseen wc:hen kun pääsin salilla pukuhuoneeseen. Kun kotoa salille on matkaa hieman reilu parisen tuntia niin kyllä siinä ekana pitää wc:hen mennä. Ei meinaan ollut hienoa mennä Roihupellon PTVGYM:llä pukuhuoneen wc:hen kun siellä haisi vanha kusi voimakkaasti kun teinit kusee wc:n lattioille. Myöskään Tampereen PTVGYM:llä ei ollut suihkussakaan lappua älkää pissatko suihkun lattioille toisin kuin Pitäjänmäen ja Roihupellon PTVGYM:llä. Tamperelaisilla kun ei ole tarvetta merkata reviiriä kuntosalilla toisin kuin helsinkiläisillä.

Pukuhuoneesta muuten kyllä pitää sanoa muutama negatiivinen asia joista suurin asia oli jumalattoman kylmä lattia sekä muutenkin kylmä ilma. Varsinkin treenin jälkeen kun menin suihkuun niin jalat kyllä jäätyivät ihan huolella ja halusin vain laittaa sukat jalkaan mahdollisimman nopeasti. Suihkutilat olivat myös suhteellisen pienet sillä käytössä oli vain kolme suihkua ja tila kapeni perää kohden. Ei se pukuhuone muutenkaan mitenkään erityisen isokokoinen muutenkaan ollut.

Itse kuntosali oli pienempi kuin luulin mutta kyllä siellä mahtui ihan hyvin tekemään. Ainoa suurempi ongelma näytti olevan maastavetoalustat mitkä olivat lähes kyykky räkeissä kiinni. Ei siinä nyt niin paljon ylimääräistä tilaa ollut. Tämän lisäksi kun katselin kun treenaajat tekivät maastavetoa niin kyllä siinä muutamat valittivat ahdasta tilaa. Muuten kuntosalilla näytti olevan kyllä tilaa tehdä ihan rauhassa treeniä.

Laitteet näyttivät olevan ainakin valtaosan Watsonin tai Gymlecon laitteita joista ainakin Gymleco oli itselleni uudempi tuttuvuus. Ainoat Gymleco laitteet joita olen nähnyt ja tehnyt ovat olleet muutama selkälaite Tampereen Loaded:lla. Muutoin Watsonin laitteet ovat minulle tuttuja Vantaan Loaded:lta, Tampereen Loaded:lta sekä Roihupellon PTVGYM:ltä

Ihan alkuun kun ajattelin Tampereen PTVGYM:iä niin ajattelin köyhän miehen Loaded. Näin varsinkin kun katselin mitä laitteita Tampereen PTVGYM:llä näytti olevan. Vaikka tämä mielipide tuntuu olevan negatiivinen ja mitä se myöskin ainakin hieman on niin toivoisin suuresti että edes Pitäjänmäen PTVGYM olisi Tampereen PTVGYM:in vastainen. Suurin ihmetys oli että Tampereen PTVGYM:ltä puuttuu vyökyykky ja tämä oli siksi suurin ihmetys kun tein jalkatreeniä ja keskityin jalkalaitteisiin.

Ilmapiiri oli mielestäni Tampereen PTVGYM:llä loistava ja huomasin jälleen kerran heti kuinka eritavalla tamperelaiset ja helsinkiläiset treenaavat. Puitteet olivat yleisesti ottaen hyvät ja tilat tilavat. Jotain puutteita näytti olevan laitekannassa mutta en nyt osaa sen paremmin sanoa laajemmin että mitä kun tein tosiaan jalkatreenin enkä kuntosalilla niinkään kierrellyt sen paremmin.  

Tämän viikon keskiviikkona onnistuin viimein siinä mitä jouluna parin viikon ajan metsästin. Tälläkin kertaa en oikein siihen uskonut sillä maanantaina oli Super bowl yö ja pääsin viimein illalla vasta nukkumaan. Maanantaina sain kyllä penkissä tehtyä 200kg painoilla mutta muuten en oikein jaksanut tehdä muuta. Tiistaina oli vuorossa sitten laskettelua ja normaaliin tapaan olin todella väsynyt. Näin ollen keskiviikkona ei ollut mikään paras päivä lähteä tekemään kyykky treeniä näin unen ja palautuksen kannalta.

Tällä viikolla tuli taas käytyä pari kertaa laskettelemassa Ellivuoressa. Tämän viikon suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan kun en ollut ihan varma minä päivänä tulen ja minä päivänä tulen lähtemään. Alunperin minun oli tarkoitus tulla viime viikon torstaina mutta päädyin lopulta tulemaan sunnuntaina mikä oli yhdessä vaiheessa se suunnitelma. Myöskin jossain vaiheessa mietin lauantaina tulemista mutta siinä vaiheessa kun mietin lauantaita niin sunnuntai kuulosti paljon paremmalle. Minulla oli siis "normaaliin" tapaan hieman erilaisia suunnitelmia milloin tulen ja milloin lähden.

Eilen kun tulin PTVGYM:ltä niin jollain Audilla oli taas kiire mutta eipä se yllätä. Ensiksi hän meni minun ohi työmaa-alueella missä oli 30km/h rajoitus ajamalla 60-70km/h. Eipä mennyt kauaa kun kuitenkin pian ajoin hänen perässään kun hän joutuin ajamaan jonkun perässä hiljaa. Eipä siis auttanut hänen ylinopeutensa yhtään mitään. Lopulta hän sitten kääntyi samasta risteyksestä kun minä ja tuli samaan parkkihalliin.

Kirjoittelin tuossa vähän aika sitten kuinka toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalilla ja täytyy kyllä taas hieman kertoa eilisestä. Sama ihminen oli taas kyseessä mistä tuo kyseinen toiset ihmiset vain haisevat pahalle kuntosalille sai alkunsa. Ensinnäkin tällä viikolla maanantaina kuntosalilla niin menin räkkivedon tekemisen jälkeen yläkertaan niin tietenkin tämä kyseinen ihminen tuli jostain pukuhuoneesta / wc:stä juuri siihen minun eteeni portaisiin. Halusin suosiolla jättää hieman eroa häneen etten nyt ihan perässä kävellyt portaita mutta siitäkin huolimatta vaikka kävelin perässä niin haju oli valtaisa. Siis kun ihminen kävelee portaita toiseen kerrokseen ja niihin portaisiin jää hetkeksi sellainen yököttävältä haiseva hajuvana minkä läpi pitää mennä niin ei se mukavaa ole.

Perjantaina kun bussit ei ilmeiseti kulkenut niin PTVGYM:llä ei teinejä illalla näkynyt ja muutenkin perjantai-ilta oli muutenkin rauhallisempi kuin normaalisti. Oli kyllä ihan mukava olla PTVGYM:llä kun sitä huutoa ja varsinkaan vitun huutamista ei kuulunut. Lauantai-iltana huomasi että bussit olivat taas kulkeneet ja teinit olivat palanneet PTVGYM:lle. Tämän huomasi siis siitä että roskikset ja niiden vierustat olivat täynnä tyhjiä energiajuomia sekä laitteet ja painot olivat ihan sekaisin.

Tänään tuli Instagramista jonkun mielenkiintoinen ja oikeaa asiaa sisältävä story minulle vastaan. Tuo kyseinen story kyllä sopii sopivasti siihen mitä taas kuulee kuntosalin pukuhuoneessa kun kuulee ihmisten puhuvan keskenään. Yleisesti varsinkin teinien suusta kuulee sitä että he eivät syö yleisesti ja vanhemmilta ihmisiltä kuulee yleisesti vain sitä että lounasbuffetissa vedetään ruokaa koko rahan edestä liikaa. Mistä siis tuo Instagram story kertoi mihin tässä viittaan?