"Black friday" tilaus Bodykaupasta ja Killen tuotteet testaukseen

13.10.2023 - 18:18

Viime viikon loppuna oli NFE aka bikini fitness SM-kisat lahdessa minkä vuoksi muutamilla lisäravinne verkkokaupoilla oli alennukset. En ollut oikein rekisteröinyt itselleni tietoa tuosta että NFE oli nyt viime viikonloppuna mutta varmaan siksi en koska sinne ei ollut tarkoitus mennä. Viime vuonna vai oliko se sitä edellisenä vuotena siellä tuli taas käytyä mutta joo minun kohdallani NFE on jo nähty. Viimeksi menin vain kun kaveri halusi mennä niin lähdin mukaan.

No kuitenkin huomasin IG:ssä perjantaina että Bodykaupappa.fi:ssä alkaa tarjoukset huomenna (lauantaina) ja ihmettelinkin aluksi miksi ihmeessä? Sitten kun lauantai tuli niin huomasin niin BAO Shopissa kuin Bodykaupppa.fi:ssää olevan messutarjoukset. Tällöin tajusin että kyseessä oli NFE viikonloppu ihan vain koska kyseessä oli lokakuun ensimmäinen viikonloppu. Aloin sitten siinä sitten tutkimaan mitä tarjouksia BAO Shopissa sekä Bodykaupassa oli ja huomasin että kaikki mitä voisin ostaa Black Fridayna olisi nyt tarjouksessa.

Huomasin siis hyvin nopeasti että BAO Shopissa ja Bodykauppa.fi:ssä oli samat tarjoukset kuin esimerkiksi Black Fridayna niin siinä sitten aloin miettimään. Miksi en ostaisi nyt vitamiineja ja muita pilleräitä nyt jo kun kerran ne ovat tarjouksessa? Miksi odottaa Black Friday:hin kun ne voi ostaa jo nyt. Niimpä aloin miettimään ja katsomaan mitä sitä ostaisi? 

Bodykauppa.fi tilaus

Viime vuoden Black Fridayssä tein saman sillä vaihdoin Fitnesstukusta BAO Shoppiin. Miksi sitten vaihdoin Fitnesstukusta pois? Syy oli se että Fitnesstukun tarjoukset olivat yleisesti huonot ja BAO Shopissa oli suhteessa paremmat tarjoukset. Samalla ajattelin sitten kokeilla BAO Shopin tuotteita mitä olenkin sen jälkeen ostellut lisää kun ne on aika ajoin tarjouksessa. Tällä kertaa kuintenkin päädyin tekemään ostokset Bodykauppa.fi:n puolelta mutta nehän ovat samaa puljua niin periaatteessa kuitenkin samasta paikasta.

BAO Shopin ja Bodykaupppa.fi:n ainoat suuremmat erot ainakin itselleni ovat se että BAO Shopista saa BAO tuotteita halvemmalla kun ne ovat tarjouksessa ja Bodykauppa.fi:ssä on puolestaan Killen BIGGER=BETTER tuotteita. Juurikin sen takia että halusin nyt testata BIGGER=BETTER bcaa:ta niin tein tilauksen Bodykauppa.fi puolelta. Muuten kaikki tuotteet mitä ostin niin olisi saanut BAO Shopin puolelta myös.

Viime vuoden Black Fridayna kun vaihdoin Fitnesstukusta BAO Shoppiin niin tein samalla muitakin muutoksia kuin vain merkkien vaihtoja. Tuolloin tuli katsottua ja verrattua eri tuotteita ja mitä ne sisältävät. Nyt tuli tehtyä samaa ja varmaan vieläkin tarkemmin sillä päätin vaihtaa erilliset vitamiinit multivitamiineihin. Ihan vain sen takia että multivitamiinit ovat halvempia minkä lisäksi aamulla tarvitsee ottaa vähemmän pillereitä naamaan. Vastapainoksi negatiivisella puolella multivitamiineissa on pienemmät ravintoarvot per vitamiini eli ottamalla erikseen vitamiinejä niistä saa enemmän. Näin on c ja d-vitamiimin kohdalla niin kuin myös muiden. Kuitenkin tällä kertaa tein tälläisen päätöksen.

Kannattaa oikeasti miettiä ja harkita oikeasti mitä ostaa. Tuoteselostuksia lukemalla näkee kuinka paljon mikä mitäkin sisältää sekä mikä on purkin koko tärkein tieto montako pilleriä pitää ottaa. Se että purkissa on monta pilleriä ei välttämättä takaa sitä että purkki kestää pitkään jos pillereitä pitää syödä monta kerralla. Tämän olen huomannut monessa eri lisäravinteessa että vaikka purkki koko on suuri niin vastaavasti pillereiden määrä ateriaa kohden voi olla myös suuri. Tämän takia kannattaa vertailla ja katsoa paljonko mitäkin pilleriä pitää kerrralla syödä. Juuri tämänkaltaisia vertailuja tein ja niiden pohjalta sitten tein ostopäätöksiä että mitä ostan ja paljonko.

Ihmettelin eilen Fitnesstukulta tullutta tekstiviesti mainosta ja täytyy kyllä sanoa että kyseisillä tarjouksilla Fitnesstukku ei saa minua takaisin asiakkaaksi. Osta 700€ niin saat 300g kreatiinin kaupan päälle. Kreattinin hinta on siinä 20€ pintaan eli alennus on noin 3% tuohon 700€. Oikeasti kuka ostaa noin paljon lisäravinteita kerralla? Itselläni on mennyt joskus ihan maksimissaan joku 400€ mutta silloinkin ostin lähes kaiken kerralla mitä vuodeksi tarvitsin. Tuossa 400€ oli muutenkin kaiken maailman tarjoukset jo laskettuna eli normaaleilla hinnoilla kyllä 700€ olisi mahdollista.

Jatketaan hieman vielä lisäravinteista ja vitamiineista joista tuossa eilen hieman kirjoittelin "Lisäravinteet hyötyä vai rahan haaskausta? Omat kokemukseni eri lisäravinteista". Aloitetaan vaihteeksi aminohapoista. Itse olen käyttänyt aminohappoja treenijuomana jo vuosia ja eritoten dieetillä olen huomannut niiden vaikutuksen. Normaalisti aminohapot kyllä hieman tuntuvat sille että makeuttaisin vain veden paremman makuiseksi. Kuitenkin olen nyt tottunut aminohappoja juomaan treenin aikana mutta mitään sen kummallisempaa vaikutusta en kyllä osaa sanoa. Dieetillä kun normaalisti muutenkin syö vähän niin kyllä silloin huomaan että aminohapot auttavat jaksamaan treenin aikana hieman paremmin.

Sain tuossa hyvä aiheen kirjoitukseen mutta kun otin Macbook Airiä esille niin enhän sitten muistanut mistä piti alkaa kirjoittamaan. Nyt kuitenkin kun olin menossa sohvalle Macbook Airin kanssa niin muistin lopulta asian mistä ajattelin "taas" kirjoittaa. Olen tästä asiasta enemmän tai vähemmän kirjoittanut vuosien saatossa mutta asia tuli taas esille jossain podcastissa mitä tuossa kuuntelin vähän aikaa sitten.

Piti tänne jo kirjoittaa ajat sitten että tein Fitnesstukusta vielä tilauksen black weekin jälkeen "cyber weekillä". En ole ikinä cyber mondaysta tilannut mitään kun ihan aikojen alussa jo huomasin että cyber monday tarjoukset ovat ihan huuhaata. Yleensä jos black fridayssa oli tarjouksessa jokin tuote esim 25% niin cyber monday tarjous oli samasta tuotteesta -20% niin kuin näin tänäkin vuonna. Muutenkin cyber mondayssa tarjouksessa olevia tuotteita on paljon

Päätin tilata tuossa muutamia viikkoja sitten Fitnesstukusta vitamiineja / pillereitä kun siellä oli tarjous osta 3 maksa 2 kun pilleri varastoni alkoivat huveta ja black fridayhin oli vielä kuukauden verran aikaa. Olin silloin jo siinä uskossa että Fitnesstukkuun ei välttämättä tule niin hyviä tarjouksia kun siellä joskus on ollut sillä heidän trendinsä on ollut laskeva. Aikoinaan kun black friday rantautui Suomeen niin Fitnesstukussa oli heti mukana 30% - 50%

Kirjoittelin tuossa kuukausi takaperin kuinka Off the Hook preworkout on laittanut vatsani sekaisin ennen treeniä ja varsinkin ennen viikonlopun treenejä. Sinällään asia on ollut mielenkiintoinen ja ihmeellinen sillä Off The Hook preworkout on laittanut usein sivuvaikutuksena vatsani sekaisin ennen lauantaina treenejä sekä Vammalassa olessani. Mikä asia on ollut eri viikonloppuisin sekä Vammalassa ollessani, että vatsa on mennyt sekaisin Off The Hook